Häggmark & Söner · Publicerad 5 juli 2021

Om tjänsten
Som byggnadskonstruktör hos oss på Häggmarks jobbar du med att ta fram ritningar, modeller och konstruktionsberäkningar och utredningar inom nybyggnation och ombyggnation. Våra uppdrag är varierande, såväl stora som små. Vi jobbar med konstruktioner i stål, betong och trä. Du kommer att finnas med tidigt i processen med dina systemlösningar och kalkylunderlag för att senare kunna verka som handläggare, uppdragsledare och även ansvara över ekonomiska delar och resultat.

Då vi är ett mindre företag som bygger på allas delaktighet erbjuder vi möjlighet till stor påverkan, exempelvis genom att arbeta med kvalitets- och utvecklingsfrågor.

Om dig
Vi vill stärka upp vårt team med en erfaren konstruktör. Du har några års erfarenhet som statiker/byggnadskonstruktör och vill fortsätta din utveckling i en roll där du får möjlighet till eget ansvar över ditt arbete och ditt resultat.

För att passa in hos oss behöver du vara lösningsorienterad, analytisk och ha ett brinnande intresse för ditt teknikområde. Du kan arbeta med Cad, BIM, Tekla samt FEM-design.

Som person uppskattar du utmaningar och trivs i en flexibel miljö, då jobbet innebär mycket eget ansvar och omprioriteringar i vardagen.

Hos oss får du vara en del av en inspirerande och inkluderande arbetsmiljö, vilket är viktigt för oss att du vill vara med och bidra till samt vara en del av.

Vår nya kollega är en prestigelös person som uppskattar sammanhållning och kunskapsutbyten - är det du?
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Häggmarks är ett byggföretag med bred kompetens och lång erfarenhet där vi projekterar och bygger med stort kundfokus och mot gemensamma mål. Vi bygger det mesta och tar ansvar för hela byggprocessen som totalentreprenör i projekt inom skola, bostäder, industri och handel. Häggmarks är ett byggföretag som genom engagerade och kompetenta medarbetare tar sig an uppgiften med att bygga både stora och mindre projekt med hög kvalité.

Med utgångspunkt i Västra Ämtervik och Värmland ser vi på Häggmarks hela Mellansverige som vårt verksamhetsområde och med målsättningen att utveckla och förnya företaget in i framtiden.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du vill veta mer eller har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 0705 94 72 77 eller Andrea Elfman på telefon 0735 09 38 66

Välkommen med din ansökan senast den 17 augusti.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 aug 2021
Ort
Sunne
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör

Inga fler liknande jobb tillgängliga