LBC WETAB · Publicerad 29 mars 2021

Vi söker en ny Vd! Har du ett starkt driv och ett stort intresse för att göra affärer som du kombinerar med en lyhördhet för såväl kunders som ägares krav? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten
Som Vd för LBC WETAB ansvarar du för att driva företaget mot uppsatta mål men även för att i samverkan med styrelse och ägare formulera nya mål och verksamhetsplaner baserade på ägarnas förväntningar. Med ett resultatfokus förväntas du utveckla verksamheten genom att hitta nya vägar och möjligheter till affärer, både i och utanför Värmland. Tjänsten innebär även att bibehålla engagemanget hos såväl dina medarbetare som ägare.

Tjänsten är placerad i Sunne eller Torsby.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare ledarerfarenhet som Vd eller affärsområdeschef. Du är tydlig och affärsmässig i såväl interna som externa relationer där du värnar om långsiktighet. Vi ser att du har ledarerfarenheter där du coachat och motiverat dina medarbetare till uppsatta mål och visioner genom delaktighet. Du har en god ekonomisk förståelse med en god förhandlingsvana.

En av dina styrkor är förmågan att kommunicera verksamhetens mål och visioner samt bryta ner övergripande mål till konkreta aktiviteter. Du är även trygg i ditt ledarskap där du bygger starka team med dina medarbetare men även genom god samverkan och dialog med anslutna entreprenörer och åkare.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83. Sista ansökningsdag är 18 april.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om oss
LBC WETAB är en lastbilcentral som bildades när Torsby och Sunne Lastbilcentraler slogs samman i januari 2005. Nu kan vi bättre och effektivare samordna och utnyttja våra resurser och i större utsträckning fungera som både problemlösare och totalleverantör.

Inget uppdrag är för stort för oss. Vi löser uppgifterna tillsammans med våra kunder.
LBC Wetab har stor kunskap och många års erfarenhet inom transportbranschen, kombinerat med bred och flexibel fordonspark för alla typer av uppdrag. Omsättningen uppgick till 182 miljoner kronor 2019.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 apr 2021
Ort
Sunne
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
VD & Koncernchef

Inga fler liknande jobb tillgängliga