Scanvaegt Systems · Publicerad 17 okt

Vi söker för vår kunds räkning en erfaren administratör med goda kunskaper i ekonomi

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i team med en erfaren administratör med fakturering, beställning av reservdelar, ta emot inkommande samtal och koordinera tekniker samt arbeta med leverantörsreskontra. Du har även uppgifter inom artikelsupport till teknikerna, registrerar nya användare och arbetar med all administration som förekommer kring beställningar av såväl produkter som tjänster.

Vem är du?

Vi söker dig som är en fena på Navision och Offiecepaketet där du rör dig obehindrat. Du har tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och trivs med en tjänst som är varierande i sin karaktär. Du är social, noggrann och en lagspelare som är kundfokuserad och flexibel. Du erbjuds en tjänst med stor variation på ett företag med högt i tak och där man värdesätter trevlig stämning kollegor emellan. Du är flytande i svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Har du även en god förståelse för danska är detta meriterande för tjänsten.

Viktig information

Ovanstående uppdrag är ett samarbete med SW där du kommer ingå i konsultverksamheten. Uppdraget är på heltid med start omgående där du kommer att ha möjlighet att gå över till Scanvaegt efter din tid som konsult. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Hedqvist på 040-665 51 51. Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SW

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 nov
Ort
Svedala
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Rekryteringen hanteras av
SW

Inga fler liknande jobb tillgängliga