Advice Executive Search · Publicerad 30 nov

Om jobbet

Täby centrum och Arninge utgör tillsammans en av


Stockholm regionala stadskärnor, enligt den regionala utvecklingsplanen, och stort fokus de närmsta åren är på att utveckla stadskärnan och kommunens stadsdelscentrum. Just nu pågår det flera spännande projekt inom Täby stadskärna, bland annat en fördjupad översiktsplan och en strukturplan. Stadsmässighet samt nyskapande och särskiljande arkitektur är viktiga ledord när bostäder och arbetsplatser ska växa fram. Arbetet med en ny översiktsplan, som även ska vara kommunens hållbarhetsplan, är under uppstart och som översiktsplanerare kommer du att ha en viktig roll i projektet.


Du kommer att projektleda/vara projektmedlem i översiktliga planprojekt. Samverka med hela samhällsutvecklingskontoret och övriga verksamheter. Delta i regionala sammanhang. Ta fram utredningar och planeringsunderlag samt besvara remisser. Utveckla effektiva arbetsprocesser.

Kvalifikationer:

Vi söker en erfaren, modig och kreativ översiktsplanerare. Det är särskilt önskvärt att du har intresse och erfarenheter av dialogprocesser och hållbarhetsarbete samt har erfarenhet av projektledning. Då vi arbetar med att digitalisera de strategiska planerna ser vi även att du har erfarenhet av geografiska informationssystem (GIS).


Utöver ovanstående kvalifikationer så efterfrågas:

Högskoleutbildning inom samhällsplanering, fysisk planering eller motsvarande.


Bred erfarenhet av arbete med samhällsplanering och stadsbyggnadsprocessen, särskilt med fokus på översiktlig planering, inom kommun och/eller från privata sektorn.


Minst 3 års erfarenhet inom området.


Erfarenhet av politiskt styrda organisationer.


Kunskap gällande lagstiftning och dess tillämpning.


God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.


Egenskaper:

Du behöver du vara resultatorienterad och målmedveten då hög kvalité eftersträvas i alla våra projekt och uppdrag, och vi jobbar utifrån uppsatta mål. Arbetet förutsätter även att du är samarbetsorienterad då din roll är att väga intressen mot varandra och på ett kreativt sätt lösa utmaningar och forma strategier. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Anställningens omfattning:

Tillsvidareanställning


Heltid


Tillträde snarast eller efter överenskommelse


Ansökan
Låter det intressant?
Skicka en ansökan till

"https://www.advice-es.com/uppdrag/oversiktsplanerare-till-spannande-samhallsutvecklingsprojekt/
Sista ansökningsdagen är den 6:e januari. Vi samarbetar med Advice Executive search i denna rekrytering. För frågor gällande tjänsten kontakta gärna Gustaw Lindhall på 072-329 94 94, Gustaw.Lindhall@advice-es.comwww.advice-es.com
Övrigt:

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 jan
Ort
Täby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga