ENIVA Isolerproffs AB · Publicerad 12 nov

Din framtida arbetsplats

Eniva Isolerproffs är ett tillväxtbolag som vi medarbetare är stolta över. Vi är med och skapar ekonomiska fördelar för våra kunder. Vi söker ständigt efter nya kunder att utvecklas tillsammans med. Detta ställer stora krav på oss som medarbetare och det är något som vi gillar. Vi växer hela tiden, vill du vara med på vår resa in i framtiden? Vi är ständigt på jakt efter engagerade och drivna personer och om du känner igen dig i den beskrivningen, tveka inte! Hos oss är du alltid välkommen!

Dina kommande möjligheter

Affärsområdeschef innebär att ansvar för att driva och utveckla försäljningen inom affärsområdet. Uppdraget innefattar operativt ledarskap med ansvar för försäljning och personal. Intäktsansvar för egen säljbudget.

Ansvar för att säljkåren har rätt säljmaterial enligt rambeslut från ledningen, rätt produkter samt prissättning.

All försäljning inom affärsområdet sker genom försäljning av tilläggsisolering mot Bostadsrättsföreningar och Fastighetsbolag samt konsument. Försäljningen av våra tjänster sker genom besök hos bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag samt konsument som förvaltar eller äger hus som behöver förbättra energikostnaderna. Möjlighet att få sälja produkter som ligger i tiden.

Vem trivs här?

Trivs med att driva en säljkår mot uppsatta sälj mål samt drivs av att göra affärer och nå resultat. Är van vid att arbeta strukturerat och självständigt mot uppsatta mål och har flera års erfarenhet av försäljningsledning. Stor vikt läggs vid personligheten. Är engagerad, noggrann och ansvarsfull. Har lätt för att samarbeta och knyta kontakt med nya människor. För att lyckas i denna tjänst behöver du vara driven och innovativ. Du känner dig trygg och säker i mötet med kunder och människor i förtroendepositioner. Vi erbjuder personen stor ansvarsfrihet och att man kan entusiasmera sitt eget team till nya framgångar. Du gillar att vara ute på fältet och hjälpa dig själv och dina säljare att nå uppsatta mål.
  • Driven Ledare och Säljare Resultatinriktad
  • Lösningsorienterad
  • Bygga vidare på en säljkultur

Vad erbjuder vi


Vi erbjuder dessutom mycket fördelaktiga villkor och ett generöst provisions- system. Tjänstebil ingår också i tjänsten. Arbetet som Affärsområdeschef är mycket fritt och där finns stor möjlighet att påverka sin egen planering.

För att läsa mer om bolaget och våra tjänster -www.isolerproffs.se

Om du finner tjänsten spännande och utmanande är du välkommen att skicka in din ansökan! Intervjuer sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Eniva Isolerproffs är marknadsledande inom lösullsisolering i Sverige. Vi utför entreprenaderna helt i egen regi, för att på så sätt kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett alltigenom professionellt genomförande. Det växande klimathotet och stigande priserna på energi gör att vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster de kommande åren. Våra kunder är alla som äger, bygger eller förvaltar en fastighet, dvs. vi riktar in oss mot villaägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och byggföretag
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från ENIVA Isolerproffs AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga