FLIR Systems AB · Publicerad 14 jan 2020

FLIR grundades 1978 och var banbrytande i utvecklingen av högpresterande, billiga infraröda termiska avbildningssystem för luftburna applikationer. Företagets produkter används i en mängd olika situationer för att rädda människor i fara, upptäcka brottslingar, spara energi, navigera säkert, skapa en säkrare omvärld och skydda vår miljö.

FLIR har ett enkelt men ambitiöst uppdrag: att utveckla marknadsledande termiska och sensoriska lösningar som förbättrar vardagen. Från att spara energi till att rädda liv gör FLIR en verklig skillnad i vår värld.

FLIR Systems är ett snabbt växande företag som ger dig möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med internationell prägel. Nu letar FLIR efter individer som trivs med att påverka och vill vara med i ett vinnande lag.

FLIR Systems söker nu en Supply Chain Manager som ska ansvara för företagets in- och outbound-processer och driva förbättringsarbeten. Är du logistikutbildad med tidigare erfarenhet av förbättringsarbete kan vi erbjuda dig ett omväxlande arbete inom supply chain management med goda utvecklingsmöjligheter och möjligheter att påverka.

Rollen
Rollen som Supply Chain Manager är en chans för dig som vill ta ett stort eget ansvar och känner dig redo för ditt nästa steg inom logistik. Som Supply chain manager ansvarar du för utvecklingen av företagets in- och outbound-processer för de tillverkande enheterna i Täby och Tallinn. Tillsammans med kollegor och andra intressenter utvecklar du företagets leverantörsrelationer, vilket betyder att du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt.

FLIR har en bred leverantörsbas då den försörjer med material från konsumentnära volymprodukter till mer komplexa system. Leverantörsbasen är även spridd geografiskt, från högvolyminköp i Asien till mer närliggande leverantörer i Europa. Detta medför en varierad kravbild på leverantörerna och ger dig ett omväxlande arbete som Supply Chain Manager.

Tjänsten är placerad vid kontoret i Täby. Du rapporterar till Manager Strategic Sourcing & Supply Chain.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Kontinuerlig förbättring av in- och outbound-processer
  • Digitalisering av processer och verktyg
  • Framtagning av rapporter med hjälp av Power Bi
  • Utveckla verktyg och metodik för att optimera ITO och OTD
  • Implementera Global outbound-strategi
  • Utveckla nya och befintliga leverantörsrelationer ur ett supply- och logistikperspektiv
  • Hantera logistik- och 3PL-avtal
  • Utveckla och upprätthålla Master Data Quality
  • Vidareutveckla S&OP-processen
  • Utveckla och implementera strategier för lagerplatser
Din bakgrund
För att lyckas i rollen har du en akademisk utbildning inom logistik eller motsvarande och några års erfarenhet av liknande arbete i en ledande position. Du har drivit förbättringsarbete inom logistik och är van att arbeta med flera processer parallellt. Du har projektledarerfarenhet och är en utmärkt relationsbyggare. Du har ett analytiskt och strukturerat arbetssätt, god affärsförståelse och erfarenhet av att arbeta internationellt. Rollen kräver också att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en organisation med flera tillverkande enheter.

Vidare är du förändringsbenägen, drivs av viljan att genomföra ständiga förbättringar och har förmåga att prioritera. Du är kommunikativ, lyhörd och en utmärkt presentatör. Det är viktigt att du är van vid att ha både engelska och svenska som arbetsspråk då du kommer att ha många nationella och internationella kontakter.

Ansökan
ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 31st January 2020. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.

Sökord: supply chain manager logistik in- och outbound 3PL lager warehouse S&OP ITO OTD Täby FLIR termiska lösningar
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan 2020
Ort
Täby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga