Flir Systems · Publicerad Igår 00:00

Din nya tjänst

En av våra största kunder är nu i behov av flertalet tekniska montörer. Du kommer arbeta med att montera, kalibrera och testa kundens produkter som är avancerade värmekameror. Du får ett roligt och spännande uppdrag i högteknologisk miljö, fina lokaler och trevliga medarbetare. Detta är ett långsiktigt uppdrag för dig som är färdig med studier och redo för att jobba på en längre period. Det vore toppen om du kan börja omgående.

Din bakgrund

Vi söker dig som gått tekniskt gymnasium och kanske har du även studerat vidare inom relevant teknikområde. Du har haft ditt första teknikjobb och är nu redo för att avancera upp till nästa nivå. Det viktigaste är att du är teknikintresserad och har rätt inställning. Dina personliga egenskaper spelar stor roll.

Din profil

Först och främst söker vi dig som älskar teknik och som vill utvecklas i ditt arbete. Vidare är du lösningsfokuserad, gillar att arbeta i team och tar gärna egna initiativ.
I ditt nya arbete behöver du vara noggrann och kunna arbeta metodiskt.

Din ansökan

Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Rebecka Ellis på 08-120 88 775 eller Christer Johansson 08-120 88 744. Du söker tjänsten via annonsen på www.thalamus.se.
Intervjuer sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Thalamus är ett stadigt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsult och rekryteringstjänster inom IT & Teknik. Vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Vill du bli en av oss?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 nov
Ort
Täby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
3
Underkategori
Montör
Rekryteringen hanteras av
Thalamus

Inga fler liknande jobb tillgängliga