Inrego · Publicerad Igår 10:04

Skulle du älska att få jobba både strategiskt och operativt med försäljning i en roll där du samtidigt får leda och coacha andra? Här har du en fantastisk möjlighet att bli en del av ett snabbväxande företag med ett hjärta som klappar för hållbarhet och cirkulär ekonomi. På Inrego ser vi tillsammans med våra kunder till att flera hundratusen IT-produkter kommer till återanvändning varje år. Vi har funnits i 25 år men är i ständig rörelse och utveckling. Nu står vi på tröskeln inför den mest spännande tiden hittills.

Om rollen
Som Försäljningschef är din huvudsakliga arbetsuppgift att driva försäljningen med ditt team av erfarna Account- och Key Account Managers.

Du har personalansvar och jobbar med att coacha, utveckla och leda säljarna i teamet förankrat i både budgetmål och företagsvärderingar. Du samarbetar framför allt med affärsområdeschefen och övriga försäljningschefer på Inrego. Mer ingående består dina arbetsuppgifter av att:
 • Ansvara över individerna i teamets försäljningsbudgetar
 • Säkerställa att säljarna arbetar enligt bestämd säljprocess, kundplaner och följer rutiner och processer som gäller för informationssäkerhet, ekonomiska transaktioner och produktionsprocesser
 • Tillsammans med affärsområdeschef skapa kort- och långsiktiga säljstrategier för att nå tilltänkta intäktsmål
 • Driva säljaktiviteter
 • Beställa, koordinera och följa upp marknadsaktiviteter mot prospekts och kunder med Marknadsavdelningen
 • Vara med och driva affärsutveckling med nya tjänster och koncept i nära samarbete med affärsområdeschefen
Din profil
 • Dokumenterat goda säljresultat
 • 5+ års erfarenhet som försäljningschef
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • Goda kunskaper inom Office-paketet och självklart god kompetens inom CRM-system
 • Gärna genomfört Chefsutbildning och/eller säljutbildning
Som person är du driven och resultatorienterad. Du är en inspirerande ledare som uppmärksammar individen och är riktigt duktig på att coacha och stötta andra till att nå sin fulla potential. Ditt starka engagemang och intresse för försäljning är det som gör att du aldrig vill sluta lära dig eller utvecklas inom området. Dessutom älskar du att få dela med dig av din kunskap och värnar om teamets gemensamma framgång.

Om oss
På Inrego jobbar vi med återanvändning av IT-utrustning. Bara i fjol såg vi till att 300 000 enheter kom till återanvändning, på så sätt förlänger vi livslängden på produkterna och ser till att använda jordens resurser på ett bättre sätt. Vår mission är att minimera miljöpåverkan från använd IT-utrustning och det är vi stolta över att driva på, speciellt i det konsumtionssamhället som vi lever i idag. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete och en arbetsplats med stark sammanhållning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.

Mer information om oss hittar du på vår hemsida.

Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Inrego - en cirkulär affärsmodell
Vår mission är att minimera använd IT-utrustnings påverkan på miljön och vår vision att förändra hur IT hanteras i samhället.

Inrego är marknadsledande inom återanvändning och livscykelhantering av datorer, mobiler och andra IT-produkter och hjälper organisationer över hela Europa att stärka sitt hållbarhetsarbete. Vi köper använd IT-utrustning från organisationer, dataraderar hårddiskar, testar och förbättrar produkterna och ser till att de kommer till nytta igen.

Förra året kunde vi återanvända 300 000 IT-produkter och tillsammans med våra kunder minska deras klimatavtryck med 4 400 ton koldioxid. Det motsvarar energin för att värma upp 17 600 lägenheter i ett år.

Företaget är certifierat genom kvalitet ISO 9001, miljö ISO 14001, arbetsmiljö ISO 45001 samt informationssäkerhet ISO 27001.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 juli 2020
Ort
Täby
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Försäljningschef
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga