Inrego · Publicerad 12 mars 2020

Nu har du möjlighet att bli en del av ett engagerat och härligt HR-team på ett spännande tillväxtföretag, där det finns stora möjligheter att påverka och forma både din egen och avdelningens utveckling framåt. HR-avdelningen på Inrego består idag av tre personer och nu letar vi efter en ytterligare kollega som kommer att jobba som stöd i olika HR-frågor. Vi letar efter dig som har ett brett intresse för HR, som trivs med administrativa uppgifter och som gärna är med och bidrar med idéer på hur vi tillsammans kan utveckla och förbättra vårt personalarbete framåt!

Om rollen
Rollen är helt ny vilket innebär att du är med och "bygger upp den längs vägen", självklart med stöd från dina närmaste kollegor. Det är en varierande roll där du kommer att jobba med flera olika HR-frågor för att stötta både HR-chef och Rekryteringsansvarig. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat:
  • Rekryteringsadministration
  • Ta fram statistik och sammanställa olika rapporter (t.ex. sjukfrånvaro)
  • Skriva intyg och vara behjälplig i dagliga ärenden från medarbetare och chefer
  • Stötta i arbetsrättsliga frågor och vanliga anställningsfrågor kring exempelvis policys, LAS-frågor m.m.
  • Koordinera olika interna HR-aktiviteter
  • Övrig HR-administration
Dig som vi letar efter
Som person är du lyhörd, initiativtagande och kommunikativ. Du är noggrann, duktig på att skapa struktur i ditt eget arbete och har god förmåga att prioritera när du har flera uppgifter igång parallellt. Du är prestigelös, har lätt för att samarbeta med andra men jobbar även gärna självständigt. Vi tror att du trivs i en föränderlig miljö där det händer mycket och att du vill hamna i ett team där man värdesätter god gemenskap, nytänkande, engagemang och glädje i arbetsvardagen.

Förutom detta är det viktigt att du checkar av följande punkter:
  • Minst ett års erfarenhet av HR-arbete, gärna med liknande arbetsuppgifter som gett en bred inblick och förståelse för HR (utan att du för den delen behöver vara expert på allt)
  • Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
  • Van systemanvändare och snabblärd inom nya system, kunnig inom Office-paketen
Det är meriterande om du har en examen inom HR eller liknande.

Om oss
På Inrego jobbar vi med återanvändning av IT-utrustning. Bara i fjol såg vi till att 300 000 enheter kom till återanvändning, på så sätt förlänger vi livslängden på produkterna och ser till att använda jordens resurser på ett bättre sätt. Vår mission är att minimera miljöpåverkan från använd IT-utrustning och det är vi stolta över att driva på, speciellt i det konsumtionssamhället som vi lever i idag. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete och en arbetsplats med stark sammanhållning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.

Mer information om oss hittar du längre ner på den här sidan samt på vår hemsida.

Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Inrego - en cirkulär affärsmodell
Vår mission är att minimera använd IT-utrustnings påverkan på miljön och vår vision att förändra hur IT hanteras i samhället.

Inrego är marknadsledande inom återanvändning och livscykelhantering av datorer, mobiler och andra IT-produkter och hjälper organisationer över hela Europa att stärka sitt hållbarhetsarbete. Vi köper använd IT-utrustning från organisationer, dataraderar hårddiskar, testar och förbättrar produkterna och ser till att de kommer till nytta igen.

Förra året kunde vi återanvända 300 000 IT-produkter och tillsammans med våra kunder minska deras klimatavtryck med 4 400 ton koldioxid. Det motsvarar energin för att värma upp 17 600 lägenheter i ett år.

Företaget är certifierat genom kvalitet ISO 9001, miljö ISO 14001, arbetsmiljö ISO 45001 samt informationssäkerhet ISO 27001.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 maj 2020
Ort
Täby
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga