Inrego · Publicerad 27 dec 2019

Har du ett starkt driv och intresse inom försäljning och vill ha en roll där du får mycket eget ansvar och har stora möjligheter att utvecklas? Välkommen till Inrego, där ditt dagliga arbete medför att vi tillsammans med kunder gör koldioxidbesparingar och bidrar till en bättre miljö!

Om rollen

Skulle man stapla alla datorer som skrotas varje dag i Sverige på varandra överstiger de världens högsta byggnad, Burj Khalifa. Galet, eller hur? Det som är värre är att majoriteten av dessa datorer har kapaciteten att kunna leva vidare i många år till. Vårt svar på detta? Återanvändning!

Som Junior Account Manager jobbar du mot SMB - small medium business, vilket är företag med upp till 500 anställda runt om i Sverige. Du förmedlar tjänsten återanvändning av IT-utrustning och får på så sätt möjlighet att köpa in datorer och andra IT-produkter som företagen ska byta ut. Vi fixar sedan till produkterna och ser till att de kommer till återanvändning, vilket minskar förbrukningen av jordens resurser och stärker våra kunders hållbarhetsarbete med konkreta koldioxidbesparingar.
  • Du ansvarar för hela försäljningsprocessen och utvecklingen av affärer
  • Fokus ligger framför allt på nya kunder
  • Kontakten med kunder sker i första hand via telefon och mail
  • Du blir en del av teamet på SMB som idag består av två personer och kommer ha möjlighet att själv styra över ditt arbete
Dig som vi letar efter

Framför allt är du en person med starkt driv och vilja att utvecklas för att ständigt bli bättre. Du älskar att jobba med försäljning och tror starkt på att en god relation med kunder är grunden till att få till de bästa affärerna. Du är tävlingsinriktad, har en god affärsförståelse och är duktig på att knyta kontakt med nya människor och har förmågan att inge förtroende.

Vi tror också att du:
  • Har relevant utbildning eller tidigare erfarenhet av att jobba med sälj i någon form.
  • Gärna har ett års erfarenhet av att driva försäljning, det är dock inget krav.
Eftersom vi jobbar mot svenska kunder är det även viktigt att du kan flytande svenska i tal och skrift.

Om oss

På Inrego jobbar vi med återanvändning av IT-utrustning. Bara i fjol såg vi till att 300 000 enheter kom till återanvändning, på så sätt förlänger vi livslängden på produkterna och ser till att använda jordens resurser på ett bättre sätt. Vår mission är att minimera miljöpåverkan från använd IT-utrustning och det är vi stolta över att driva på, speciellt i det konsumtionssamhället som vi lever i idag. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete och en arbetsplats med stark sammanhållning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.

Mer information om oss hittar på vår hemsida.


Omfattning:
Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Inrego - en cirkulär affärsmodell
Vår mission är att minimera använd IT-utrustnings påverkan på miljön och vår vision att förändra hur IT hanteras i samhället.

Inrego är marknadsledande inom återanvändning och livscykelhantering av datorer, mobiler och andra IT-produkter och hjälper organisationer över hela Europa att stärka sitt hållbarhetsarbete. Vi köper använd IT-utrustning från organisationer, dataraderar hårddiskar, testar och förbättrar produkterna och ser till att de kommer till nytta igen.

Förra året kunde vi återanvända 300 000 IT-produkter och tillsammans med våra kunder minska deras klimatavtryck med 4 400 ton koldioxid. Det motsvarar energin för att värma upp 17 600 lägenheter i ett år.

Företaget är certifierat genom kvalitet ISO 9001, miljö ISO 14001, arbetsmiljö ISO 45001 samt informationssäkerhet ISO 27001.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 feb 2020
Ort
Täby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga