Inrego · Publicerad 18 feb 2020

Är du en finsktalande säljare med ett hjärta som klappar för hållbarhet? Här har du en fantastisk möjlighet!

Visste du att det går åt 1,8 ton råvaror, kemikalier och energi för att producera en enda dator? Trots det byter man ändå ut datorer, mobiler och andra IT-produkter betydligt snabbare än vad som egentligen är nödvändigt. Inregos Mission är att minska använd IT-utrustnings påverkan på miljön och är idag norra Europas bästa exempel på en helt genomgående cirkulär affärsverksamhet som också ökar ca 20% per år med god lönsamhet.

Om rollen
Inrego har under 25 år verkat i framförallt Sverige men vi ska nu ta vårt första steg på vår internationella resa där den finska marknaden är först ut. Ditt uppdrag är att bygga relationer och skapa nya kunder på den finska marknaden och få företag och organisationer att återanvända sin gamla IT-utrustning genom oss istället för att återvinna den.
  • Du jobbar mot framförallt nya kunder och fokus ligger på stora organisationer i Finland.
  • Du har ansvar för hela försäljningsprocessen och utvecklingen av affärer men naturligtvis med stöd ifrån organisationen.
  • Du blir en del av ett team om fyra personer och kommer ha stora möjligheter att själv styra ditt arbete.
  • Du utgår från vårt huvudkontor i Täby, men med kundbasen i Finland.
Dig som vi letar efter

Förutom att du har ett engagemang för att jobba med miljö- och hållbarhetsfrågor är du en person som har en kreativ och positiv energi som smittar av sig på både kollegor och kunder. Du är målinriktad, analytisk och duktig på att själv planera och lägga upp ditt arbete. Samtidigt är du flexibel och trivs med att jobba i en föränderlig miljö. Du gillar att träffa nya människor och är en skicklig relationsbyggare.

Kvalifikationer
  • Finsk- och svensktalande (finska som modersmål)
  • Minst tre års erfarenhet inom relationsskapande försäljning där du jobbat mot större organisationer
  • Van vid att jobba med att ha helhetsansvar för dina kunder
Om oss
Inrego köper in datorer och andra IT-produkter ifrån större företag och organisationer som inte längre används i verksamheterna. I vår produktion testas och dataraderas produkterna för att sen säljas tillbaka till nya kunder på den svenska, finska och internationella marknaden. Under 2018 köpte vi in, processade och sålde vidare ca 300 000st begagnade datorer, mobiler och andra IT-produkter. Detta genererade en koldioxidbesparing på 4 400 ton CO2. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete och en arbetsplats med stark sammanhållning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.

Mer information om oss hittar du längre ner på den här sidan samt på vår hemsida.

Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Inrego - en cirkulär affärsmodell
Vår mission är att minimera använd IT-utrustnings påverkan på miljön och vår vision att förändra hur IT hanteras i samhället.

Inrego är marknadsledande inom återanvändning och livscykelhantering av datorer, mobiler och andra IT-produkter och hjälper organisationer över hela Europa att stärka sitt hållbarhetsarbete. Vi köper använd IT-utrustning från organisationer, dataraderar hårddiskar, testar och förbättrar produkterna och ser till att de kommer till nytta igen.

Förra året kunde vi återanvända 300 000 IT-produkter och tillsammans med våra kunder minska deras klimatavtryck med 4 400 ton koldioxid. Det motsvarar energin för att värma upp 17 600 lägenheter i ett år.

Företaget är certifierat genom kvalitet ISO 9001, miljö ISO 14001, arbetsmiljö ISO 45001 samt informationssäkerhet ISO 27001.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 apr 2020
Ort
Täby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga