JobBusters · Publicerad 8 sept

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en säljare till växande företag! Här kommer du att arbeta med bearbetning av nya kunder och på sikt få ta över befintliga kundföretag. Detta sker främst genom telefon och mail. Kunderna kommer ofta från utlandet, och ditt jobb blir att erbjuda dem trygga och uppskattade boendelösningar när de genomför sina projekt i Sverige. Du arbetar proaktivt och strukturerat för att hjälpa kunderna i god tid med deras boendebehov. Kommunikationen sker vanligtvis på engelska.
Du har ett tätt samarbete med ditt säljteam internt vad gäller upplägg på säljprocesserna. Processerna kan ha både längre och kortare cykler - något du tycker är utmanande och spännande!
Tillsammans med säljchefen sätter ni upp säljmål där du får ett stort eget ansvar. För att fungera bra i rollen ser vår kund gärna att du kommer med kreativa idéer och vågar tänka utanför ramarna vad gäller affärer och upplägg.

Kvalifikationer
  • Tidigare erfarenhet av försäljning/sälj där du arbetat med telefonen som arbetsverktyg.
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Meriterande om du har tidigare erfarenhet av likvärdig försäljning från byggbranschen. Har du även B-körkort och egen bil är det ett plus för att underlätta resan till och från arbetet.
Personliga egenskaper

Som person är du driven och hungrig och har ett stort intresse av att göra affärer där du får möjlighet att komma upp i större volymer. Du är trygg i dig själv och tar ett stort eget initiativ till att komma framåt i dina affärer och säljprocesser. Vidare trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du är en god lagspelare både internt och externt mot kunderna. I ditt arbete som säljare värdesätter du att ständigt ha en tydlig dialog, serviceinriktad och tillmötesgående attityd mot både kunder liksom dina kollegor.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund erbjuder dig en trevlig arbetsplats med bra värderingar och glada kollegor. Du får arbeta i ett växande företag där du får vara med och påverka. Goda utvecklingsmöjligheter finns för rätt person. Du startar ditt uppdrag med en introduktion där du får alla verktyg du behöver för att snabbt och smidigt kunna komma in i arbetet. Du erbjuds även friskvård, tjänstepension samt övriga förmåner.

Lön

Lön + provision

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.
Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Säljare, byggbranschen, bygg, sälj, täby, vallentuna, försäljning
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund hyr ut möblerade lägenheter och villor till företag på ett antal orter runt om i Sverige. Hyresgästerna är i huvudsak projektanställd personal, vanligtvis arbetslag inom bygg- och monteringsbranschen. Bolaget har i dag ca 175 enheter som hyrs ut under varierande hyresperioder, oftast ett par månader. Företaget har drygt 10 anställda och söker nu en Säljare till huvudkontoret som är beläget i Täby.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 nov
Ort
Täby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt
Mejla Camilla Wohlin

Inga fler liknande jobb tillgängliga