JobBusters · Publicerad 20 okt

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Platsansvarig till en av våra kunder. Kunden hyr ut tillfälliga bostäder till företag inom bygg- och entreprenadbranschen och de söker nu en Platsansvarig till ett av deras lägenhetshotell strax söder om Stockholm. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att se till att den dagliga driften sköts som den ska och att lokalerna håller en god standard. Du kommer bland annat följa upp att timanställdas uppgifter blir utförda på ett bra sätt, kontrollera städningen vid in-/utflytt, ha kontakt med fastighetsskötaren, se till att material och inredning köps in vid behov, sköta nyckelhanteringen till lägenheterna och helt enkelt vara kundernas kontaktperson på plats. Tjänsten är varierad, och du trivs med ett jobb som innefattar både administrativa och praktiska uppgifter.

Du kommer att ha ditt kontor på plats i lägenhetshotellet, men du kommer även tillbringa ungefär en dag i veckan tillsammans med dina kollegor på huvudkontoret i Täby. Du har också daglig kontakt med företagets serviceansvarig, som blir din närmaste arbetsledare. Tjänsten innefattar ett delat jouransvar med serviceansvarig gällande akuta felanmälningar och liknande. Det är dock sällan det ringer utanför vanlig arbetstid.

Kvalifikationer
  • Du är social och har ett utvecklat sinne för kundservice
  • Det är meriterande med tidigare erfarenhet från hotell/hospitality eller fastighetsförvaltning
  • Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat
  • Du har B-körkort, och gärna tillgång till egen bil
Personliga egenskaper

Som Platsansvarig uppskattar du att jobba med frihet under ansvar. Det är en självständig roll där du är ensamt ansvarig för att ditt jobb blir gjort. För att trivas i rollen är du en strukturerad person som gillar variation och ett arbete där du får kombinera skrivbordsjobb med fysiska arbetsuppgifter. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs, om det så gäller att byta en glödlampa eller skruva ihop en möbel.

Vad vår kund kan erbjuda

Kunden erbjuder en mindre arbetsplats med högt i tak och härlig teamkänsla. Du kommer få bli del i en händelserik vardag med goda utvecklingsmöjligheter. De är måna om sin personal och nya idéer och tankar är alltid välkomna.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund är ett expansivt företag inom bostadsbranschen. De erbjuder tillfälliga boendelösningar för bolag inom bygg- och entreprenadbranschen och har i dagsläget ett drygt hundratal boenden runt om i Sverige. Företaget utvecklar och expanderar sin verksamhet och erbjuder en arbetsplats i ständig förändring och förbättring.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 nov
Ort
Täby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Chef & Ledning

Inga fler liknande jobb tillgängliga