Konfidentiell · Publicerad 20 maj 2019

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker en engagerad logistikspecialist för uppdrag hos vår kund som är ett ledande företag inom elektronikindustrin. Uppdraget är 10 månader långt och är placerat i norra Stockholm.

Ansvar
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är projektledning och fokus på att utveckla det befintliga globala logistikflödet.

Arbetsuppgifter:
  • Projektleda globala logistikflöden
  • Analysera och utveckla befintliga globala logistikflöden
  • Driva förbättringar och tillgänglighet i globala logistikflöden
  • Utveckla metoder, arbetssätt inom området
  • Definiera vägen framåt med helhetssyn på globala logistikflöden
  • Agera rådgivare vid förändringar av logistikflöden
Erfarenheter
För att trivas hos vår kund ser vi att du är en driven och prestigelös person som har god förmåga att arbeta i en organisation med högt tempo och har en hands-on approach.

Du har eftergymnasial utbildning inom logistik och har arbetat med logistikutveckling i minst 5 år. Du har mycket god förmåga att engagera och motivera medarbetare i förändringsarbete. Medelnivå av svenska samt engelska flytande i både tal och skrift är ett krav.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida, http://Valueone.se/aktuella-jobb/. Sista ansökningsdag är 25 juni 2019. Har du frågor så kontakta gärna Olof Widmark på 070-786 80 99

Logistik, upphandling inköp strategisk taktisk operativ inköpare upphandlare logistiker procurement sourcing purchasing supply chain logistic commodity category strategic tactic operational buyer purchaser manager planner demand fmcg
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga