Northern Environmental and Water Solutions · Publicerad Idag 00:00

Nu söker vi en driven redovisningsekonom till NEWS i Täby

Har du erfarenhet som redovisningsekonom eller ekonomiassistent och vill nu ta ett större ansvar? Har du jobbat som redovisningsansvarig och söker en ny utmaning i ett bolag i tillväxt? Northern Environmental and Water Solutions (NEWS) söker nu en redovisningsekonom till kontoret i Täby. Vi intervjuar löpande så ansök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På NEWS har du en fantastisk möjlighet att växa. Du kommer arbeta nära CFOn som kommer lära och stödja dig i delarna av jobbet som du saknar. Har du sedan egna önskemål att avancera inom företaget och visar potential så finns flera olika karriärvägar att ta.

NEWS är ett bolag i tillväxt. Du kommer komma till ett företag som påbörjat en internationalisering i Europa och som kommer att fortsätta den resan med flera nya länder under de närmsta åren.

Förutom de egna utvecklingsmöjligheterna så kommer du dessutom att arbeta för ett ledande bolag inom miljöteknik som tar fram och säljer några av branschens mest miljövänliga produkter.

Dina framtida arbetsuppgifter

Din kommer att ansvara för ett av NEWS dotterbolag, SKT ABs, externa redovisning med en omsättning på cirka 200 miljoner. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar alla steg i den löpande redovisningen så som:
  • leverantörs- och kundreskontra
  • betalningar
  • kontoavstämningar
  • periodiseringar
  • momsrapportering
  • lageravstämningar
  • utläggsredovisning
  • intrastatrapporter
  • månads- och årsbokslut
Rollen innebär också

Tjänsten är på heltid och utgår från kontoret i Täby. Du kommer inledningsvis bli anställd som konsult av TNG med plan att bli överrekryterad till NEWS under 2018.

Tjänsten startar när rätt person kan vara på plats. Du rapporterar direkt till CFO.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som vill vara med på tillväxtresa och utveckla både dig själv och bolaget. Som person är du flexibel och prestigelös. Du är strukturerad och metodisk och har lätt att samarbeta med andra. Vi tror att du har en högskoleexamen inom ekonomi eller har skaffat dig motsvarande erfarenheter genom arbetslivet.

Då du kommer att arbeta med den externa redovisningen, inklusive bokslutsarbete och legal rapportering, så är varje moment du gjort inom detta meriterande. Du är en van Excelanvändare och du har goda kunskaper i engelska.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Ort
Täby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom