SJR · Publicerad 12 okt

Vi söker en interimskonsult till ett uppdrag hos vår kund i Täby. Uppdraget sträcker sig från november 2017 till sommaren 2018.

Vad innebär rollen?

Du kommer att arbeta tillsammans med företagets business controller och redovisningsansvarig på koncernnivå och avlasta dessa med arbetsuppgifter under perioden.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Forecast/Prognosarbete
  • Analys och Rapportering, månadsvis
  • Bokslut
  • Årsredovisning, koncern
  • Transfer pricing
  • Ad hoc rapportering
Lämplig bakgrund

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet från liknande roller. Du arbetar affärsmässigt och är prestigelös. Du är van att använda både på svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt i ditt dagliga arbete. Du har arbetat med IFRS och K3 samt har erfarenhet av att arbeta i olika rapporteringssystem.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 dec
Ort
Täby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var