SW · Publicerad Idag 00:00

Trivs du att ta hand om människor och ser dig själv som en glad, positiv och utåtrikad person som gärna vill arbeta som receptionist? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi letar efter en receptionist på 80% för ett konsultuppdrag under 12 månaders tid. Kunden ser helst att du arbetar kontorstider 4 dagar per vecka. Du kommer vara anställd av oss på SW men arbeta hos en välkänd revisionsbyrå som har sitt kontor i Täby. På kontoret arbetar cirka 35 medarbetare och du kommer finnas där för att välkomna deras kunder och klienter.

Arbetsuppgifter
Du kommer fungera som företagets ansikte utåt då det är dig kunderna först möter på. Du kommer att hälsa kunderna välkomna, ta hand om dem och visa dem till rätt plats. Du kommer även att förbereda inför möten och beställa fika och lunch efter behov. Den mesta av din kundkontakt kommer att vara face to face men du kommer även att se över inkomna samtal och hjälpa kunderna fram till rätt person. På sikt kommer du eventuellt även att arbeta med vissa enklare administrativa uppgifter men din huvudsyssla kommer att vara att välkomna och ta hand om kunderna på bästa sätt! Du kommer att välkomnas till en härlig grupp där stämningen är gemytlig och där alla bryr sig om varandra.

Lämplig bakgrund
Vi letar efter dig som vet vad bra kundservice är! Du ska vara serviceminded, glad och öppen. För att klara den här rollen på bästa sätt behöver du också vara initiativrik och se vad som behöver göras. Du kommer arbeta självständigt och därför ska du inte vara rädd för att ta tag i saker om du ser saker som behöver göras. Koncernspråket är svenska så du bör vara flytande i svenska men det kan förekomma engelsktalande kunder vilket gör att det är lämpligt att du pratar en realtiv bra engelska. Du bör vara van att arbeta i Officepaketet. Övrig bakgrund är inte av betydelse då det är de personliga egenskaperna som spelar allra störst roll för den här tjänsten!

Övrigt
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start snarast och sträcker sig initialt 12 månader med anställning hos SW. Uppdraget är på 80% och man förväntas arbeta under kontorstider 4 hela dagar per vecka. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget