Skandinavisk Kommunalteknik · Publicerad 5 feb 2020

Nu förstärker Skandinaviens största leverantör av tryckavloppssystem sin säljorganisation med en Säljande projektledare till distriktet Stockholm/Mellansverige.

Som Säljande Projektledare på Skandinavisk Kommunalteknik har du uppgiften att utveckla affären och skapa lönsamma kundrelationer inom ditt ansvarsområde. I arbetet kommer du att genomföra kundbesök, VA-utredningar, dimensioner/projektera samt offerera och driva igenom affärer. Du kommer att arbeta med såväl nykundsbearbetning som att förvalta redan befintliga kunder. Kunderna är framförallt kommuner och samfälligheter.

Ditt distrikt omfattar Stockholm/Mellansverige. Du kommer arbeta självständigt men i samarbete med de andra i teamet. Teamet i Stockholm består idag av 4 projektledare, 3 innesäljare samt 4 på support/eftermarknad och du rapporterar till Regionchefen i Stockholm. Kontoret ligger i Täby och du utgår därifrån och/eller hemifrån beroende på bostadsort inom distriktet.

Vi tror att du i dina tidigare roller har arbetat med en kombination av teknik och försäljning där ditt driv- och affärsmannaskap har varit avgörande för din framgång. Kanske har du jobbat inom konsultledet.

Vem är du?
  • Har minst ett par års arbetslivserfarenhet, meriterande är om du jobbat inom VA-sektorn tidigare
  • Erfarenhet av auto-cad
  • Har minst gymnasiekompetens
  • Är en mycket driven, strukturerad och ödmjuk person som är van att jobba självständigt i ett högt tempo
  • Är social, öppen samt flexibel med en framåtanda
Vi erbjuder:
Detta är en ypperlig chans att få representera ett företag som ligger i framkant. Vi är en stabil organisation med hög kompetens. Vi erbjuder ett attraktivt anställningspaket inkluderande tjänstebil och en gedigen introduktion.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Jenny Fröjd. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny, på telefonnummer: 073-96 28 587 alternativt jenny.frojd@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Skandinavisk Kommunalteknik AB är Skandinaviens största leverantör av lösningar för tryckavloppssystem. Företaget är specialiserat på att skräddarsy och leverera tryckavloppslösningar till kommuner, samfälligheter och enskilda fastigheter. Skandinavisk Kommunalteknik erbjuder tjänster och produkter inom tryckavlopp; rådgivning, projektering, byggledning samt komponenter och material för tryckavloppssystem och närliggande områden såsom vattenförsörjning.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
16 mars 2020
Ort
Täby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga