Talent Recruitment · Publicerad Igår 00:00

Vi söker för vår kund ALD Automotives räkning en engagerad och förändringsbenägen financial controller. I rollen kommer du ansvara för en av ALDs dotterbolag, NF Fleet, med fokus att säkerställa och effektivisera redovisning- och rapporteringsprocesser, samt upprätta hög säkerhet och kvalité i internkontrollen. Detta är en roll för dig som gillar att ta mycket eget ansvar samt trivs med att driva igenom löpande förbättringsprojekt. Rollen är placerad vid huvudkontoret i Täby och du rapporterar till redovisningschefen.

Arbetsuppgifter:
 • Samordna och driva bokslutsarbetet för NF Fleet
 • Månad- och kvartalsrapportering
 • Delaktig i framtagande av budget och prognos
 • Moms-/skatt och inkomstdeklarationer
 • Löpande utvecklingsarbete av rutiner och processer
Kravprofil:
 • Akademisk utbildning inom redovisning eller ekonomi
 • 1-3 års erfarenhet av redovisning, financial control eller revision
 • Erfarenhet av arbete i internationell koncernmiljö är meriterande
 • Du är en teamplayer med vana av att jobba i komplexa system
 • Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl i tal som i skrift
 • Avancerade kunskaper i Excel
Vi tror att du är i början av din karriär och är redo för att ta klivet in i en roll där du får att axla mycket ansvar i en internationell koncern. För att lyckas i din position har du ett öga för detaljer, samtidigt som du har förmågan att se helheten. Du är leveranssäker och lösningsorienterad i ditt arbetssätt och bidrar med engagemang och arbetsglädje i din arbetsgrupp.

Om företaget:

ALD Automotive är ett av världens ledande leasingbolag med över en miljon bilar och 4000 medarbetare i 41 länder. Vi är ett helägt dotterbolag till den franska bankkoncernen Société
Générale. Vi är specialiserade på fordonsleasing till företag och i vårt koncept ingår fullständig outsourcing av våra kunders hela bilparker. Genom att överlåta ansvaret för driften av bilparken till oss på ALD Automotive får våra kunder större frihet att koncentrera sig på att driva sin kärnverksamhet, oavsett hur många bilar det handlar om. ALD Automotive är märkesoberoende och finansierar alla märken.

Intresserar denna roll dig? Ansök i så fall omgående då intervjuer sker i början på Januari 2018.
Ansök via ”ansök-knappen” på www.talentrecruitment.se eller skicka ditt CV i Word och märk med
”Financial Controller till ALD” till jacob.gajland@talentrecruitment.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi på Finance Recruitment har tillsammans över 20 års erfarenhet av rekrytering från Stockholm och London. Genom att engagera oss i våra kunders behov och våra kandidaters önskemål matchar vi kravprofil med rätt kompetens. Vi tror på specialisering och fokuserar enbart på roller inom ekonomi, bank och finans för att säkerställa en kvalitativ leverans. Vi sköter hela rekryteringsprocessen från start till slut och du som kund kan känna dig trygg i att du har en kontaktperson genom hela processen så att ingen relevant information går förlorad. Vi tillhandahåller konsultuppdrag och rekryteringstjänster, vi har idag ett etablerat nätverk med Sveriges bästa ekonomer. www.financerecruitment.se
+ Läs mer om företaget