Thalamus · Publicerad 4 okt

Din nya tjänst

En av våra kunder är i behov av att utöka sin logistikavdelning och letar just nu efter en Supply planer. Du kommer både förvalta och förbättra processer tillsammans med inköpsorganisationen. Dina kontaktytor är många, såväl internt som externt. Leverantörerna du arbetar med finns både i Asien och Europa.
Vi törs lova dig en spännande roll och ytterst trevlig arbetsmiljö med mycket kompetenta kollegor. Vi på Thalamus har arbetat med denna kund i många år och vet att de erbjuder en toppenfin arbetsplats och tar mycket väl hand om dig som konsult.

Din bakgrund

Rätt person har akademisk utbildning inom logistik/inköp eller arbetat sig till liknande kompetens. Toppen om du har erfarenhet av förändringsarbeten och drivit igenom förbättringar och visat prov på prioriteringsförmåga i ett eller flera logistiska projekt. Du talar och skriver obehidrat på både svenska och engelska då företagets samarbetspartners finns både nationellt och internationellt. Får vi önska kompetens inom affärsssystem är det SAP som gäller.

Din profil

Tycker du orden kommunikativ, utåtriktad, social, lyhörd och självgående stämmer bra in på dig är du den vi söker. Du söker dig till en rolig, farfylld och aktiv arbetsplats med högt i tak. På detta företag går laget före jaget och alla hjäps åt.

Din ansökan

Hjärtligt välkommen med din ansökan till denna spännande tjänst. Har du frågor ringer du till Christer Johansson 08-120 88 744 eller Rebecka Ellis 08-120 88 775 så ska vi gladeligen besvara dom. Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Intervjuer kommer ske fortlöpande så sök gärna redan idag.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Thalamus är ett framgångsrikt konsult & rekryteringsbolag med inriktning IT & Teknik. Vi är i dagsläget snart100 medarbetare och växer stadigt tack vare våra fina medarbetare som gör ett toppenjobb hos våra kunder. Våra värdeord är trevliga, snabba och lönsamma. Läs gärna mer på www.thalamus.se Hoppas du vill bli en av oss.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 okt
Ort
Täby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp , Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga