Verisure Field Sales · Publicerad 7 dec

Vi är i en expansiv fas och behöver fler vassa säljare som vill vara med att bidra till ökad trygghet för fler familjer. Du blir en del av ett grymt säljteam där jobbet inte bara är ett jobb, utan en upplevelse och en utveckling i karriären. Vår personal är vår största tillgång, vi ger dem de allra bästa förutsättningarna att växa både som människa och i karriären.

Som säkerhetssäljare hos oss erbjuder vi dig:
  • Individanpassad säljcoaching
  • Ett drivet och ambitiöst team med spetskompetens
  • Stora personliga utvecklingsmöjligheter
  • Säljtävlingar med häftiga priser, exempelvis resor
RVP Nordic Security AB är sedan flera år franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet. Du kommer att ingå i ett positivt och tävlingsinriktat team bestående av juniora och seniora säljare där alla arbetar med kvalitativ försäljning enligt en attraktiv provisionsmodell. Som säljare hos oss är du ansvarig för hela säljprocessen - du bokar själv in dina besök och skapar möten med kunderna i deras hem där du kartlägger kundens behovs och erbjuder prisvärda och skräddarsydda larmlösningar.

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Verisure Sales Academy, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Susanna Hellgren på telefon 072-160 66 02 eller susanna.hellgren@verisure.se

Sätt igång och ansök!

Vi tar inte emot ansökningar via mail p.g.a. GDPR.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan
Ort
Täby
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport