Dometic Seitz AB · Publicerad Igår 11:12

Till Dometic Seitz i Tidaholm söker vi en passionerad Kvalitetsingenjör som gärna får vara i början av yrkeskarriären med tydliga ambitioner att växa in i allt mer kvalificerade arbetsuppgifter.

Som Kvalitetsingenjör får du en viktig position i företagets kvalitetsarbete med stora möjligheter att påverka och utveckla verksamhetens interna och externa kvalitetsarbete. Ditt ansvarsområde har stort affärsmässigt fokus där du frekvent representerar Tidaholmsenheten i internationella forum gentemot kunder, leverantörer och koncern.

Du ingår i kvalitetsavdelningen och rapporterar till Quality Manager.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden är:
  • Säkerställa och utveckla intern produktkvalitet.
  • Säkerställa extern kvalitet och arbeta med leverantörsutveckling, SQA.
  • Process- verksamhetsutveckling och förbättringsarbete.
  • Arbete med företagets verksamhetsledningssystem.
  • Miljöarbete och kemikaliehantering.
  • Support till organisationen i frågor rörande kvalitet och verksamhetsutveckling.
Lämplig akademisk utbildning och ett par års erfarenhet från kvalitetsarbete i en teknikinriktad verksamhet är viktigt. Vi ser gärna att du är i början av din yrkeskarriär och nu är sugen på en ny utmaning i ett internationellt företag med stort driv. Då leverantörsutveckling/SQA är en huvudarbetsuppgift är det meriterande om du arbetat med detta.

Goda kunskaper om ISO-standarder, verksamhetsledningssystem är självklart och vi vill också att du behärskar Lean-verktyg för verksamhetsutveckling. Kompetens inom projektledning är viktigt och du behöver hantera engelska och svenska med lätthet i tal och skrift. Tyska är meriterande.

För att lyckas i tjänsten behöver du som person vara utåtriktad, affärsmässig och trivas med externa kontakter. Som kvalitetsutvecklare vill vi att du är resultatinriktad, kommunikativ och att du med passion driver ditt ansvarsområde framåt.

Du delar företagets värderingar: ärlighet, öppenhet, pålitlighet och engagemang.

Visst låter detta som en spännande tjänst! Välkommen med din ansökan.

Arbetstider Heltid

Anställningsform Tillsvidare

Placeringsort Tidaholm

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan Tjänsten söker du direkt på www.codeq.se under rubricerad tjänst senast 31 oktober.

Information: Christer Johansson, 0393 - 77 99 95.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Dometic tillhandahåller lösningar för "Mobile living" inom områdena Klimat, Hygien & Sanitet samt Mat & Dryck.

Dometic tillverkar och säljer produkter inom dessa områden för användning i fritidsfordon, lastbilar och personbilar i premiumsegmentet, fritids- och arbetsbåtar med mera.

Dometic har 22 produktions- och monteringsanläggningar i Americas (Nord- och Sydamerika), EMEA (Europa, Mellanöstern och Afrika) och APAC (Asien och Stillahavsområdet). Produkterna säljs i mer än 100 länder.

Dometic har cirka 6,500 anställda och är listad på Nasdaq Stockholm sedan 25 november 2015.

Dometic Seitz AB utvecklar och tillverkar fönster, dörrar och takluckor främst för den europeiska och australiska husbils- och husvagnsindustrin. Företaget är beläget i Tidaholm och har 140 medarbetare. Vi lägger stor vikt vid våra värderingar som är ärlighet, engagemang, pålitlighet och öppenhet.

Mer information på: www.dometic.se
+ Läs mer om företaget