Sigma Recruit · Publicerad 29 apr 2021

Är du en kommersiell, strategisk, lösningsfokuserad och relationsskapande person som drivs av att alltid uppnå dina mål och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara en viktig del av sälj och supportavdelningen i ett svenskt dynamisk och innovativt företag? Då kan jobbet som Regional Sales Manager hos Jetting AB vara helt rätt för dig.

Din vardag

I den här rollen kommer du bedriva affärsutveckling och supportera våra distributörer globalt sett till det behov respektive lands distributör behöver. I jobbet ingår även att analysera distributörens utmaningar och coacha dem i att bygga nya affärer på respektive marknad. Du kommer även vara ett tekniskt stöd till dem där du på ett pedagogiskt sätt utbildar dem och supporterar dem i vårt produktsortiment. Du kommer att ingå i ett team kompetenta medarbetare där vi brinner för att ge våra kunder en support och service i världklass. Resor är en naturlig del av din vardag och förekommande både nationellt och internationellt. Vi tillämpar att du har möjlighet till ett hemmakontor och det är en fördel om du inte bor alltför långt från en av landets större flygplatser. Närhet till vårt huvudkontor och produktionsenhet i Tidaholm är naturligtvis en stor bonus.

Vem är du

Till rollen som Regional Sales Manager söker vi dig som är driven, prestigelös, noggrann och har en god kommunikationsförmåga med en pedagogisk inriktning. Du är en person som motiveras av att alltid uppnå dina mål och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Du räds inte att för kavla upp ärmarna och förevisa våra produkter i sitt rätta element. Du har ett stort intresse för alla delarna under ditt ansvar och har inga problem med att jobba lika bra självständigt som tillsammans med andra. Du är flytande i det engelska språket, både muntligt och skriftligt och meriterande är om du även kan tyska eller franska. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt bör du ha varit verksam inom internationell teknisk försäljning och har en utbildning motsvarande högskola som ingenjör, dock inget krav. Utöver det är det mycket meriterande om du har erfarenhet av vårt produktsortiment.

Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Jetting med Nexer Recruit och du kommer att bli anställd hos Jetting AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Magnus Fagerberg på telefonnummer: 0730-429034 eller via e-post: magnus.fagerberg@nexergroup.com. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-05-19.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Jetting uppstod som svar på att marknaden saknade pålitliga och lättanvända maskiner för fiberblåsning. Vi tog saken i egna händer och utvecklade maskiner som motsvarade de egna kraven för fiberblåsning. Idag har Jetting en egen produktion av pålitliga maskiner som man även marknadsför och säljer globalt under varumärket Jetting. Vi har idag distributörer i ett 30-tal länder och är i ett expansivt skede. Vi jobbar med utveckling, konstruktion, montering, support och utbildning. På Jetting har vi mångårig erfarenhet från opto-branschen och vi har varit med och schaktat, plöjt, blåst och skarvat fiberkabel.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 maj 2021
Ort
Tidaholm
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga