TNG Tech · Publicerad 8 mars

Som Leverantörsutvecklare på Atlas Copco blir du direkt en del av dess fortsatta globala framgång!

Anläggning i Tierp är en viktig del av Atlas Copco Industrial Technique AB där du som Leverantörsutvecklare kommer att ha en central roll, i syfte att säkra fortsatt effektiv prestanda från externa leverantörer.
Som del av ett globalt team, kommer din vardag bestå av att ständigt optimera inkommande leveransflöde.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir del av ett globalt, högteknologiskt, bolag med kollegor i både Sverige och Europa. Teamet, som du blir en del av, har för uppgift att säkra och upprätthålla uppsatta mål för Atlas Copcos externa leverantörer.

Tjänsten kommer att ge dig en mycket god inblick i Industrial Techniques globala verksamhet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som leverantörsutvecklare kommer du dagligen att analysera externa leverantörers prestande. Analysen kommer att leda till förbättringsprojekt som du förväntas ta ansvar för och leda enligt tidigare uppsatta KPIer. Det innebär att du kommer att vara involverad i ett flertal projekt samtidigt, där en del resor ingår.

Du kommer även att aktivt sätta igång proaktiva åtgärder, tillsammans med interna och externa kollegor, för att förbättra och effektivisera leverantörers prestanda och kapacitet.

En tredje del av tjänsten innebär att vara involverad i andra tvärfunktionella projekt inom Atlas Copco som representant för din avdelning.

Rollen innebär också

Tjänsten är placerad på Atlas Copcos anläggning i Tierp. Detta är ett konsultuppdrag med omgående start och som sträcker sig till minst slutet av oktober detta år. Det finns god chans till både förlängning alternativt anställning på Atlas Copco.

I tjänsten ingår en del resor, med övernattningar, både inom Sverige och Europa.

VEM ÄR DU?

För att bli aktuell kandidat för tjänst som Leverantörsutvecklare på Atlas Copco tror vi att du har erfarenhet och kunskap om beskrivna arbetsuppgifter och ansvarsområden. Du har slutfört en högskoleutbildning inom logistik alternativt en teknisk inriktning.
Då tjänsten är placerad i Sverige, och du agerar på en global nivå så måste du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person tror vi att du drivs av ständigt förbättringsarbete och motiveras av att utveckla effektiva arbetssätt och relationer. För att bli duktig på ovan så är du analytisk och en utomordentlig problemlösare. Du är också en person som drivs av resultat och blir motiverad när dina ansträngningar översätts i direkta förändringar som driver Atlas Copcos verksamhet framåt.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG Tech och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga