Vepro Verkstadsproduktion · Publicerad 10 feb 2021

Har du erfarenhet av att arbeta med styrdsvarv och är redo att kliva in i ett långsiktigt utvecklande uppdrag? Vill du tillhöra ett familjärt företag där arbetsglädje och arbetsförmåner är många? Perfekt, då ska du läsa mer. Detta är en ersättningsrekrytering där urval sker löpande, tveka inte med att skicka in din ansökan redan i dag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Vepro Verkstadsproduktions räkning en CNC-svarvare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Vepro Verkstadsproduktion.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Vepro Verkstadsproduktios önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Detta är en ersättningsrekrytering på grund av pensionsavgång. Du kommer att introduceras och utbildas av en erfaren kollega och tillhöra ett härligt gäng på 12 personer som dagligdags har trevligt på arbetet. Du utgår från verkstaden i Timrå och erbjuds stor frihet och mandat i din anställning. Du arbetar vanligtvis måndag-torsdag kl. 07:00-16:00 och fredagar 06:00-12:00, men har stor möjlighet att styra dina arbetstider utifrån önskemål.

Arbetsuppgifter

Som CNC-svarvare ansvarar du för hela svarvsprocessen, från ritning till färdig produkt. Du står i styrdsvarv och arbetar i styrsystemet med fräsning och svarvning i stål och metaller. Tillverkningen sker efter ritning där du själv programmerar jobben för att sedan producera.

Vi söker dig som

Har erfarenhet av att arbeta med styrdsvarvning och det är meriterande om du arbetat i styrsystem, men det är inget krav för tjänsten. Det är positivt om du har arbetat i styrprogrammet Fagor, men det är heller inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Vepro Verkstadsproduktion. Du är:
  • En lagspelare som trivs att samarbeta med dina kollegor
  • Initiativtagande
  • Driven i ditt arbete
START: Omgående enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Timrå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Natalie Lindwe

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Vepro AB är ett Legoföretag som tillverkar detaljer och kompletta maskiner till de flesta förekommande industrier. Vepro AB grundades 1982 i Timrå. Sedan 2017 drivs företaget av tidigare anställda Mattias Andersson och Tomas Lindberg. I dagsläget har företaget tio anställda. http://www.vepro.se/
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 mars 2021
Ort
Timrå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Maskinarbete

Inga fler liknande jobb tillgängliga