Montico HRP · Publicerad 11 okt

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter som elmontör kommer dels att bestå i att montera och koppla elkomponenter till företagets kundanpassade produkter. Vidare kommer du även att arbeta med felsökning.
I dina arbetsuppgifter kommer också kundkontakter vara ett förkommande moment.

Din profil

Du har erfarenhet av elmontering och installation av elektriska komponenter eller en elutbildning på minst gymnasienivå.
Du är noggrann, lösningsorienterad och ansvarstagande.
Du skall ha god samarbetsförmåga och kunna ta egna initiativ.

Vidare delar du Monticos värdegrund vilket består i respektfullt bemötande och att alltid leverera Minst vad kunden efterfrågar.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Har du kunskaper inom elmontering och vill arbeta på ett stabilt och attraktivt företag Tingsryd? Vill du dessutom ha en långsiktig arbetsrelation? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker dig som har erfarenhet inom elmontering alternativt dig som nyligen avslutat en elutbildning inom elmontering eller motsvarande.

Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.
Tillsättning kommer att ske efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga