Montico · Publicerad 21 sept

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete i en trivsam miljö.
Arbetet är i en modernare maskin park med varierande arbetsuppgifter som , borrnning, gängning, stansning, valsning, trumling och blästring.

Din profil

Vi ser att du har bred erfarenhet från verkstadsindustrin, önskemål att du har en industriutbildning i botten. Du förstår dig på industrin och brinner för att lära dig nya saker. Då det är varierande arbetsuppgifter ställer vi höga krav på din inställning och flexibilitet.
Vi ser att du har en god inställning och arbetsmoral. Flexibilitet, stresstålighet och en god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper för denna tjänst.
Traverskort är ett krav men för rätt person kan Montico lösa utbildningen.
Truckkort är en merit.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Till vår kund söker vi en flexibel person med bred generell erfarenhet från tillverkande industri. Huvud uppgifter kommer att vara inom manuella maskiner.
Uppdraget är på lite längre sikt.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 29 September, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga