montico · Publicerad 21 sept

Arbetsbeskrivning

Operatören ska efter ritning kunna programmera och ställa maskinen. Moment som också ingår är förstabitskontroll och underhåll av maskin.
Serierna varierar i antal mellan 1-500 detaljer.
Stort plus är om du har erfarenhet av fixturbygge.
Arbetstiden är förlagd på 2-skift.

Din profil

Vi ser att du har några års praktisk erfarenhet från bearbetning men även en teoretisk utbildning i botten. Krav är att du bemästrar ritningsläsning och mätteknik.
Travers och truckkort är en merit.
Du är arbetsam, skötsam, plikttrogen och har en god inställning.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Till vår kund i Tingsryd söker vi en fräsare med erfarenhet av programmering, önskemål att man har arbetat i styrsystem Mazatrol.

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 650 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 30 september, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga