PoG Woody Bygghandel · Publicerad 19 okt

Poolia söker nu för rekrytering till PoG Woody Bygghandels butik i Tomelilla en proaktiv och serviceminded butikssäljare. Tjänsten är på heltid enligt separat schema. Beräknat tillträde så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara med och utveckla PoG Woody Bygghandels position på konsumentmarknaden i Tomelilla, men även jobba mot proffskunder.

Som butikssäljare kommer du att vara inriktad mot infästning, handverktyg, elverktyg. I tjänsten ingår orderläggning/beställning, skyltning/exponering och administration.

Du förväntas jobba proaktivt mot både leverantörer och kunder i arbetet med att skapa en attraktiv infästnings- och verktygsavdelning.

I rollen som butikssäljare ingår rådgivning och du är ambassadör för PoG Woody Bygghandel och ansiktet utåt mot våra kunder. Viktigt i tjänsten är att leverera en högkvalitativ service.

Eftersom företaget är inne i en expansiv fas finns det för rätt person stora möjligheter att utvecklas vidare inom koncernen.

Bolaget är anslutet till kollektivavtal.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av butiksförsäljning och ett stort intresse för verktyg och infästning.

Du har en hög social kompetens och har förmågan att skapa goda relationer. Vidare är du självständig, initiativrik och drivs av att uppnå kundnöjdhet.

Som person är du noggrann, strukturerad och kan hantera många parallella uppgifter.

PoG Woody Bygghandel tillämpar sex månaders provanställning. Företaget jobbar aktivt för en jämställd arbetsplats och ser därför gärna kvinnliga sökanden.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
PoG Woody Bygghandel bedriver professionell bygghandel från 6 butiker i Skåne; Malmö, Södra Sandby, Tomelilla, Sjöbo, Tomelilla och Borrby samt ett välutvecklat logistikcenter i Södra Sandby.

Med vårt yrkeskunnande och bemötande är det vår målsättning att alltid erbjuda det totalekonomiskt bästa erbjudandet till våra professionella kunder. PoG Woody Bygghandel avlastar och förenklar.

Vi är ett stabilt familjeföretag i tredje generationen med ca 100 anställda och med en budgeterad omsättning på drygt 430 Mkr kronor för 2016.

Vi satsar offensivt och har nyligen gjort omfattande om- och tillbyggnader i Tomelilla. Vi öppnade också en ny proffsbutik i Malmö/Fosie i september 2015. I december öppnade vi även en webshop för våra kunder.

Läs mer på www.pog.se eller webshop.pog.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Tomelilla
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi, Försäljning
Underkategori
Butik
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga