Montico · Publicerad 19 okt

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med lastning och lossning, förse produktionen med material, och registrera ordrar. Du har truckvanna och minst truckkort B1 (motviktstruck). Du kan prestera både i grupp och självständigt. Att komma i tid, uppfylla kvalitéts mål och visa engagemang är saker du ser som viktigt.

Uppdraget startar omgående med slut den 31 december men med goda chanser till förlängning alternativt omplacering till andra uppdrag inom vår bemanningsverksamhet.

Din profil

Du som söker har erfaranhet av liknande arbetsuppgifter, god truckvana samt truckkort B1 (motviktstruck)

Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och självgående. Du delar Monticos värdegrund, som består i ett respektfullt bemötande samt att alltid leverera minst det som kunden efterfrågar.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
För kund i Kalmarområdet söker vi en godsmottagare för start omgående.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 21 oktober, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget