NOTE · Publicerad 17 maj 2021

Har du ett intresse för elektronik och vill ta möjligheten att komma in på ett expansivt bolag med stora tillväxttankar? Det här är rollen för dig som gillar att arbeta med ny teknologi och i en modern maskinpark. Vi arbetar med löpande urval och rekommenderar därför dig att söka till tjänsten så snart som möjligt!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Notes räkning en Provningstekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Note.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som Provningstestare arbetar du med elektronikbaserade produkter som kräver teknisk kompetens och flexibilitet under produktens livscykel. Arbetet utförs på plats i lokalerna i Torsby och som provningstestare på Note arbetar du bland annat med:
  • Utföra kontroll och provning på tillverkade produkter.
  • Vid kontroll och provning under tillverkning registrera avvikelser på felrapport.
  • Utföra felsökning och reparation på produkter som inte godkänts vid kontroll och provning.
Initialt tilldelas du en mentor för att på bästa sätt komma in i rollen och framåt finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som

Har eftergymnasial utbildning inom exempelvis elektronik alternativ skapat dig motsvarande erfarenhet från tidigare arbeten. Du har B-körkort och hanterar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift då det krävs i dialog med Notes kunder.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Note.
Du är genuint intresserad att bygga vidare på dina kunskaper inom området samt är organiserad och noggrann. Vidare trivs du att tillsammans med övriga kollegor samarbeta för att uppnå uppgifterna.

START: Omgående
OMFATTNING: Tillsvidare
STAD: Torsby
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

NOTE är en ledande nordeuropeisk tillverkningspartner med en internationell plattform för tillverkning av elektronikbaserade produkter som kräver hög teknisk kompetens och flexibilitet under produktens livscykel.
Vill du veta mer om Note? Besök gärna deras hemsida: https://www.note-ems.com/sv/
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 juni 2021
Ort
Torsby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga