Konfidentiell · Publicerad 4 aug 2021

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköps- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

ValueOne söker drivna konsulter och kandidater inom Supply Chain för olika uppdrag i Tranås med omnejd, främst till företag inom tillverkningsindustrin.

Som konsult hos ValueOne erbjuds du möjlighet till personlig samt professionell utveckling och får ingå ett team med stor erfarenhet och kompetens. Vi har uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain och ser en stark tillväxt och efterfrågan inom området och strävar hela tiden efter att utöka vår verksamhet i regionen. Vill du vara med på vår resa?

Vi söker konsulter för roller som:
  • Operativ inköpare/Materialplanerare
  • Taktisk inköpare
  • Strategisk inköpare
Dina erfarenheter

Vi söker dig som vill utvecklas inom Supply Chain-området, oavsett på vilken nivå du befinner dig i din karriär. Som person ser vi gärna att du har en stark egen drivkraft, är initiativrik och resultatinriktad. Akademisk utbildning såsom civilingenjörsutbildning, industriell ekonomi, business management och logistik är meriterande för de tjänster vi söker, liksom goda kunskaper i engelska, i tal och skrift.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Marcus Ljung på telefon: 070-518 74 41.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept 2021
Ort
Tranås
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Transport & Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga