Montico · Publicerad Idag 00:00

Arbetsbeskrivning

Som sekreterare inom offentlig verksamhet har du en aktiv och viktig roll i samarbetet mellan avdelningar och förvaltningar i ärendehantering. I rollen arbetar du med sammanställning av beslutsunderlag, förberedelse av sammanträden och protokollskrivning. Tjänsten innebär många kontakter med såväl förtroendevalda som tjänstemän från förvaltningarna i den offentliga verksamheten.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete inom offentlig verksamhet. Du har god organisations- och prioriteringsförmåga, arbetar strukturerat, kan ta egna initiativ och kan arbeta självständigt. Du är en god kommunikatör och kan uttrycka dig tydligt och pedagogiskt i komplexa frågor i såväl tal som skrift.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi söker en sekreterare för uppdrag till en av våra kunder inom offentlig verksamhet i Tranås.

Tjänsten är ett vikariat under en tidsbegränsad period.
Du arbetar heltid mån-fre med flex.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga