Konfidentiell · Publicerad 27 dec

Arbetsuppgifter

Som elektriker kommer du till exempel jobba med:
  • felavhjälpning
  • förebyggande underhåll
  • reparation av låg- och mellanspänningsanläggningar, kabelskåp och fördelningsstationer
  • uppsättning av mätare och mätutrustning
  • kabelvisning
På sikt, eller om du redan har erfarenheten, kommer du arbeta med nyläggning och ombyggnad av elnätet. När du anskaffat dig erfarenhet ingår det även beredskap som en del av tjänsten. Tjänsten passar dig som har ett intresse för elkraftsbranschen och som trivs att arbeta i en utomhusmiljö.

Kompetenskrav
  • Avslutad gymnasial utbildning inom el eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Dokumenterad erfarenhet som distributions, installations, service eller entreprenadelektriker
  • Det är även meriterande om du har certifikat inom ESA14, Heta arbeten och Arbete på väg
  • Körkort B
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då all dokumentation och kommunikation sker på svenska
Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande, noggrann och kommunikativ. Anledningen till att dessa egenskaper är av stor vikt är för att det är viktigt att arbetet utförs på ett korrekt sätt och att säkerhetsföreskrifter följs. Noggrannheten är viktig och att du säkerställer att detaljerna i arbetet blir rätt. Du är självgående och driver aktivt på ditt arbete framåt, om du står utan arbetsuppgifter tar du själv ansvar för att hitta nya och hjälpa dina kollegor framåt. Att lära sig nya saker är något du tycker är kul och du är nyfiken på att förstå hur saker fungerar och hänger ihop med varandra.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Trelleborg

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: elektriker, el, distributionselektriker, installationselektriker, entreprenadelektriker, serviceelektriker, styr- och regler, belysningstekniker, trafikbelysning, trafiksignaler, rekrytering, tillsvidare, Malmö, Trelleborg, Ystad
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Företaget är en kommunal nätägare där du kommer arbeta på energiavdelningen. Avdelningen består av medarbetare inom planering, teknik, drift och underhåll samt kund- och fakturasupport. Den dagliga kärnverksamheten består av planering samt löpande drift- och underhåll av kommunens elnät. Utöver detta pågår i nuläget en utveckling av kommunens lokalt inkommande nät från dagens 50kV till att i framtiden uppgraderas till 130kV. Utvecklingen är en förutsättning för att möta det behov av elkonsumtion som finns i framtiden.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga