Ruukki Anderslöv säljare · Publicerad 29 dec 2020

Som Projektsäljare arbetar du med försäljning av tak- och fasadkonstruktioner till Ruukkis kunder, som är företag inom byggbranschen. Ruukki Construction erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett marknadsledande företag som sätter kunden i fokus. Du får ett stort eget ansvar med goda möjligheter att påverka ditt dagliga arbete. Placeringsort för tjänsten är i Anderslöv och du rapporterar till Area Sales Manager i Syd.

Ruukki är ett etablerat namn på marknaden och du kommer att få chansen att arbeta med några av de mest intressanta projekten i Sverige och med marknadens främsta produkter. Ena dagen är inte den andra lik och du kommer att få en unik produktkunskap inom företaget. Gruppen du arbetar i präglas av en öppen och hjärtlig stämning.

Din huvuduppgift är att utveckla relationer med befintliga och nya kunder, besvara och följa upp anbudsförfrågningar och att representera företaget genom ett positivt säljarbete. Vidare hjälper du kunder och föreskrivande led att utforma tekniska lösningar med hjälp av Ruukki Constructions produkter. Du deltar även kontinuerligt i utbildningar inom konstruktionsteknik och försäljning.

Vi söker dig som har en byggnadsteknisk utbildning eller motsvarande. Lika viktigt är att du har några års praktisk erfarenhet från byggbranschen, gärna från fältet. Du har ett starkt intresse för bygg, arkitektur och försäljning. Du trivs i kontakten och i mötet med människor och gillar att styra och planera dina dagar självständigt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, samt känner dig bekväm i att hålla presentationer för både enskilda personer och grupper. Du är van att arbeta i affärssystem.

Som person är du proaktiv, driven och trivs med ett arbete som innebär ett stort eget ansvar. Du kommer att bygga långsiktiga relationer och nätverk både internt och externt vilket förutsätter att du är positiv, utåtriktad och har lätt att samarbeta. Du trivs med att driva flera projekt parallellt, har lätt för att föra tekniska diskussioner och motiveras av att hitta lösningar som gynnar båda parter.

Låter detta intressant? Då är du välkommen med din ansökan via www.jerrie.se. Skicka in din ansökan senast den 28 januari. Urval och intervjuer startar vecka 3. Har du frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ruukki Construction erbjuder ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster. Våra kunder är byggentreprenörer, fastighetsutvecklare, byggherrar, arkitekter och konsulter. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa våra kunder - vare sig de bygger stort och komplicerat eller litet och enkelt.

Ruukki Construction är ett internationellt bolag med ca 1 800 anställda. Jämförbar nettoförsäljning under 2018 var 595 meur. Företaget är ett dotterbolag till SSAB som är ett nordiskt och USA-baserat stålföretag med verksamhet i över 50 länder. Bolagets aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm och Helsinki. Läs mer om företaget på www.ruukki.com
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga