SJR · Publicerad 7 okt 2021VA Gruppen i Trelleborg är en av Skånes ledande VA bolag med en årsomsättning som överstiger 350 MSEK och ca 150 medarbetare. Vi har ett nytt koncernkontor i Trelleborg där du kommer att vara placerad. Koncernen är expansiv och strävar efter att ligga i framkant avseende processtöd samt teknisk utrustning. Du kommer vara en viktig del i vår framtida utveckling både avseende processutveckling och affärsutveckling.

VA Gruppen grundades 1977 och har under många år byggts upp mot inriktning på VA behov men även andra anläggnings- och kabelläggningsarbeten. VA Gruppen är idag ett av södra Sveriges mest expansiva entreprenadföretag, där expansion och utveckling kommer att fortgå. Sen oktober 2021 är vår huvudägare Connecting Capital, är ett investeringsföretag vilket grundades 2009 som innehar och söker plattformsinvesteringar inom intressanta nischer, för att växa vidare inom sina områden genom både förvärvad och organiskt tillväxt.

Vi på VA Gruppen tar nu nästa steg i vår utveckling där vi skall fortsätta vår organiska tillväxt men även öka vår förvärvstakt och söker dig som vill vara en del av en sådan tillväxtresa.

Beskrivning av rollen

Som vice VD/CFO måste du ha ett tydligt ledarskap med ett starkt kommersiellt fokus och ständigt arbeta för ökad lönsamhet och tillväxt. Du kommer tillsammans med ledningsgruppen utveckla bolagets strategier för styrelsens beslutade tillväxtresa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Chef för funktionerna ekonomi/IT/HR
  • Övergripande ansvarig för arbetet med ekonomisk planering, redovisning och rapportering
  • Ledningsgruppsarbete och att tillsammans med styrelsen stödja koncernens fortsatta expansion
  • Ad hoc analyser och rapporter för olika projekt
  • Ansvara för koncernredovisning och delta aktivt vid nyförvärv
Vem är du?

Vi söker dig med en universitetsutbildning inom ekonomi och med erfarenhet av att arbeta i en affärsnära roll med personalansvar. Du är tydlig i ditt ledarskap och trivs med att arbeta nära verksamheten. Det är även meriterande med erfarenhet från projektstyrda organisationer, gärna inom entreprenad eller bygg.

Intresse av att driva prisdiskussioner och strategiska samarbetsdiskussioner med kunder är en förutsättning. Du förväntas arbeta proaktivt med förslag på strategisk nivå samtidigt som du drivs av att arbeta hands on och vara tillgänglig för verksamheten. Som vice VD måste du både kunna initiera och slutföra affärsutvecklande projekt tillsammans med långsiktiga kunder.

Som person är du orädd och drivs av utmanande mål. Samtidigt har du en god samarbetsförmåga, kan utmana din omgivning. Du är dessutom både stresstålig och lugn när det blåser omkring dig.

Ansökan

I denna rekrytering har VA Gruppen valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Vinnersten på 0766-471614. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, dvs. uppgifter om hälsa och sexualliv, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter, facktillhörighet eller etniskt ursprung.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: CFO och Vice VD
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomichef
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga