VA-Gruppen · Publicerad 13 sept 2019

Ansvarsområden
Som Entreprenadingenjör inom Mark & VA hos VA-Gruppen kommer du att arbeta koncernövergripande med att ansvara för projektering och kalkylering utifrån bygghandlingar och förfrågningar, följa upp olika projekt, medverka i inköpsarbetet och förhandla med leverantörer.

Du kommer att bli del av ett starkt team och kommer att ha ett nära samarbete med Platschefer, Underentreprenörer, Beställare och Leverantörer. Arbetet erbjuder varierande och stimulerande arbetsuppgifter med stor frihet under ansvar.

Tjänsten är placerad på VA-Gruppens huvudkontor i Trelleborg. Den 1 augusti kommer man att flytta in i ett helt nybyggt kontor i västra Trelleborg.

Arbetsuppgifter
 • Deltagande i beredning och förhandlingar i anbudsfasen
 • Etablera en projektspecifik organisation
 • Ledarskap och professionell vägledning av projektgruppen
 • Bevaka att entreprenaden överensstämmer med förfrågningsunderlaget
 • Vid behov, deltagande och styrning av underleverantörer eller externa entreprenadspartners
 • Utföra kvalitetskontroll av entreprenadsritningar
 • Projektstyrning - ta fram tidsplaner, betalningsplaner etc
 • Delta på byggmöten
 • Ansvarig för avtal och utförandet av ÄTOR
 • Agera stöd till Platscheferna i Projekten
 • Se till att arbetet följer byggbranschens normer och föreskrifter samt interna regler enligt företagets kvalitetsstyrning
Utbildning
Högskole-, Universitets- eller Yrkesutbildning inom Byggteknik, alternativt förvärvat sig motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet.

Erfarenhet och kunskap
Vi söker dig som har bakgrund inom VA-arbeten och projektering. Du har goda IT-kunskaper och trivs att arbeta med siffror. Du har god erfarenhet av AB04, ABT06 samt entreprenadjuridik. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektprogrammet Byggsamordnaren, mängdningsprogrammet Bluebeam Revu och kalkylprogrammet Bidcon.

Personliga egenskaper
Vi söker en jordnära person med en positiv och ödmjuk inställning. Du är van vid att arbeta mot uppsatta mål och mån om att leverera ett gott resultat. Vidare är du noggrann, samarbetsvillig och en person som gärna bidrar till att skapa god stämning på arbetsplatsen.

Som person är du lösningsorienterad, strukturerad och driven. Du har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang.

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Herrlander på 0723-959106 eller johanna.herrlander@asearch.se
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
VA-Gruppen är en koncern som består av fyra stycken företag verksamma inom områdena underhåll, VA-arbete, vägbygge, markarbete och exploatering. Bolagen har många års erfarenhet inom entreprenadbranschen och är verksamma över hela Skåne.

I verksamheten ingår följande bolag;
 • Jönssons Sydgräv i Trelleborg AB - huvudkontoret i Trelleborg
 • Bröderna Jönssons Lyft & Transport AB - huvudkontoret i Trelleborg
 • Månsson Entreprenad AB - kontor i Södra Sandby
 • VA-Gruppen i Höör - kontor i Höör
Från och med hösten 2019 kommer alla bolag att ingå under namnet VA-Gruppen.

Företaget erbjuder en komplett entreprenadverksamhet med ett brett spektra av erfarenhet och maskinutrustning. Honnörsord för verksamheten är ”Kvalitet” och ”Miljö” varför kunden tryggt kan lita på att de får rätt produkt till rätt pris och med minsta möjliga miljöpåverkan. Man vill gärna se sig som en problemlösare med resurser för att anta utmaningar utöver det vanliga.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga