Mero · Publicerad 14 feb

Vi söker nu en junior Inköpare som gillar lagspel och struktur till vår kund i Trollhättan. Är du nyexaminerad inom området och vill påbörja eller fortsätta din karriär på ett företag som är i framkant inom flygindustrin? Gillar du att hitta lösningar och få utrymme till att vara med och förändra saker till det bättre? Nu har du chansen att ta klivet in i en spännande bransch där utvecklingen aldrig stannar upp, sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior Inköpare är du en del av ett starkt inköpsteam som arbetar med både interna och externa kontakter för att se till att företaget levererar delar med hög kvalitet till deras kunder. Inköpsavdelningen har det övergripande ansvaret för inköp av indirekt material som används på bolagets site i Trollhättan. Som junior Inköpare arbetar du som stöd till kontraktsansvariga inom avdelningen. Vi ser gärna att du vågar ta del i förbättringsarbetet och kommer med egna kreativa idéer hur avdelningen kan arbeta bättre framåt.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Order och materialkontroll
 • Fakturahantering och administrationsstöd
 • Uppnå besparingar enligt uppsatta mål
 • Ansvar för interna kontaktytor gällande exempelvis önskemål av inköp från olika avdelningar inom företaget
 • Ansvarig för visualisering av KPIer
 • Administration av IT-roller inom Supply Chain
 • Administration av leverantörsportalen
 • Arkivering av inköpsdokument och digitalisering av processer
Din profil

Vi söker dig som är hungrig och vill förändra saker till det bättre. Du är serviceinriktad och kommunikativ med förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du kan lätt anpassa dig till nya situationer och på ett kreativt och ödmjukt sätt framföra dina tankar och idéer. Lean, effektivitet och lösningsorientering är något du självklart uppskattar i arbetet inom inköp.

Krav:
 • Högskola/YH utbildning inom Inköp, Ekonomi eller Teknik alt. arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Bra kunskaper i MS Excel
 • Engelska och svenska i tal och skrift
 • En vilja att söka förbättringar i det dagliga arbetet
Meriterande:
 • Erfarenhet av SAP R3
 • Erfarenhet av TeamSite
 • Kunskap inom tillverkningsindustrin och ett intresse för tekniska lösningar
Om oss

Mero Rekrytering fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero Rekrytering blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Villkor

Ort: Trollhättan
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Anställd som konsult via Mero initialt, sedan övergång till kund
Urval: Sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund är ledande leverantör inom flygteknik och finns runt om i världen. Företaget konstruerar och tillverkar innovativa flygsystem och komponenter till över 90% av världens flygplan och motortillverkare. I Trollhättan arbetas det med både militära och kommersiella jetmotorer samt stationära gasturbiner, raketmotorer och olika delkomponenter.

Företaget hjälper sina partners och kunder med de mest komplexa delarna inom flygtekniken. Här får du chansen att arbeta i ett härligt team där lagarbete är i fokus och där utrymme för utveckling av kompetens och personliga färdigheter finns.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp

Inga fler liknande jobb tillgängliga