Mero · Publicerad 11 feb

Vi söker just nu för kunds räkning erfarna Produktionstekniker till olika områden inom företaget, från nya projekt till redan befintliga produkter. Är du redo att ta nästa steg i karriären och få chansen att vara en del av ett globalt och ledande företag i en spännande bransch? Saknar du idag utveckling- och kompetensmöjligheter på din nuvarande arbetsplats? Ifall detta stämmer in på dig, ta chansen och hoppa på resan mot en spännande och expansiv framtid, både för dig och företaget.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som erfaren Produktionstekniker arbetar du i team inom ett område där du dagligen ansvarar för att företaget levererar rätt kvalitet till rätt kostnad och i rätt tid gällande sina produkter. Du arbetar med att långsiktigt genomföra förbättringsuppdrag för specifika produkter som finns inom ditt område och även få möjligheten att arbeta med nya produktionsuppstarter där du har i uppgift att sätta ett produktionskoncept. Du koordinerar mestadels aktiviteter kopplat tillverktygstillverkning, verktygskonstruktion, produktionsberedning och CAM/NC.

Du arbetar i team och i din roll har du som mål att sprida din kompetens, nyfikenhet och teamkänsla med dina kollegor. Du arbetar med att coacha, stötta och handleda nya medarbetare. Du har dagligen en tät relation och dialog med operatörer och övriga tekniker samt deltagande i samtal med kund gällande produktionstekniska frågor.

Mer information om tjänsten samt områden/värdeflöden ges vid en eventuell intervju.

Din profil

För att lyckas i din roll är du lagspelare, du kan både ge och ta direktiv. Du är duktig på att kommunicera med andra människor och har förmågan att få andra att växa tillsammans med dig. Du har en faktaorienterad och analytisk förmåga. Vi ser gärna att du är en operativ och kommunikativ ledare som kan se och elda ett flöde, både sett till kvalitet och säkerhet. Önskvärt är om du har tidigare erfarenhet av industri inom exempelvis flyg, rymd, läkemedel, kärnkraft eller inom den militära industrin.

Krav
  • Eftergymnasial teknisk utbildning alt. erfarenhet inom liknande område som nämns ovan
  • Praktisk erfarenhet av kvalitetsverktygen PFMEA, SPC eller liknande
  • Praktisk erfarenhet av produktionstekniskt arbete inom tillverkande industri
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande

- Erfarenhet av att introducera nya produkter i tillverkande industri

Om oss

Mero är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.
I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Villkor

Tjänstgöringsort: Trollhättan
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund är ett globalt företag och är ledande inom sitt område. Företaget konstruerar och industrialiserar produkter till flygindustrin samt land och marina derivat. Här används olika tillverkningsmetoder, bland annat skärande bearbetning, svets och termisksprutning. Företaget är världsledande inom teknologiutveckling och investerar hela tiden i utveckling av kommande teknologier.
Inom företaget satsas det mycket på personalen och det investeras hela tiden i kompetensutveckling. Det är du själv som anställd som driver din utveckling och möjligheterna att växa finns där hela tiden.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga