Professionals Nord Rekrytering AB · Publicerad 24 maj 2021

Har du en stor passion för motorer och bilar samtidigt som du vill vara en del av ett expansivt bolag med högt engagemang? Detta i en företagskultur som präglas av innovationsanda och kreativitet, samt ett brinnande intresse för teknik i kombination med hög kompetens.

Välkommen in med din ansökan idag som HIL testingenjör till vår spännande kund inom automotivebranschen!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kunds räkning en HIL testingenjör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

I rollen som HIL testare kommer du arbeta med funktionell testning av motorsystem. Exempelvis testning av motorfunktioner, bilfunktioner, diagnosfunktioner och systemdragering för test i både bil och HIL.

Du kommer arbeta på plats i vår kunds lokaler omringad av kompetenta kollegor. Som senior HIL testare arbetar du självständigt i en bred roll där ditt genuina intresse för motorstyr ger möjlighet till vidare utveckling samtidigt som du delar med dig av din kompetens till andra.

Vi söker dig som

Har en ingenjörsexamen inom mekatronik, elteknik eller annat relevant område och har några års erfarenhet av HIL testning. Meriterande är minst 5 års erfarenhet.

Viktigt är att du har ett genuint intresse för motorstyr och att du tidigare har varit med och byggt HIL system från grunden. Du bör ha erfarenhet av att modulera i MATLAB/Simulink, och vi ser gärna att du har erfarenhet i CANoe / CANalyzer och kunskap om dSPACE.

Du behärskar engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund.
Du är därför en lagspelare med ett genuint intresse för motorsystem. Du har för vana att arbeta självständigt, är lösningsfokuserad och effektiv.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Trollhättan
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 juni 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik

Inga fler liknande jobb tillgängliga