Tranpenad Bemanning i Trestad · Publicerad 12 sept

Om oss

Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Skaraborg och Jönköping. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu CNC-operatörer som är självgående med god yrkeserfarenhet samt helst goda kunskaper inom Heidenhain, Mastercam och Siemens 840. Har du dessutom kunskaper inom svetsning eller rund/planslipning, ses det som mycket meriterande.

Din profil

Som person är du punktlig, noggrann, ansvarstagande och driftig då arbetet ställer stora krav på egna initiativ och handlingskraft.
Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.
B-körkort är ett krav.

Arbetstider och övriga villkor

Heltid
Lön enligt avtal.

Ansökan

Sök via vår hemsida www.tranpenad.se eller maila din ansökan till andreas.hermansson@tranpenad.se
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer och urval kommer ske löpande.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Maskinarbete
Rekryteringen hanteras av
Tranpenad AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga