Tranpenad Bemanning i Trestad · Publicerad 11 nov

Om oss

Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Skaraborg och Jönköping. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Om tjänsten

Vi söker nu åt kund en duktig och energisk företagssäljare som vill ha ut mera av sin insats.
Är du redo för nästa steg? Drivs du av att finna lösningar och göra affärer? Att skapa och utveckla kundrelationer? Då är det här jobbet för dig.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat med företagsförsäljning tidigare, gärna inom IT, dokumenthantering eller kommunikation. Erfarenhet av lösningsförsäljning är meriterande och du bör ha förståelse för IT och teknik. För denna tjänst krävs B-körkort.
Arbetsdagen innehåller många kundmöten, du träffar både nya och befintliga kunder. Du planerar och jobbar självständigt med hela försäljningsprocessen

För att lyckas tror vi att du är:
Duktig på behovsanalys och att finna lösningar
Social och kommunikativ
Envis och långsiktig i dina affärsrelationer, med hög aktivitetsnivå
Intresserad, nyfiken och har en positiv inställning

För att trivas hos vår kund bör du känna ett stort engagemang i ditt arbete, leverera kvalitet i allt du gör och ha starkt affärsfokus.

Arbetstider och övriga villkor

Vår kund erbjuder en härlig arbetsplats där det är en självklarhet att stötta och hjälpa varandra för att tillsammans nå framgång.
Heltidstjänst
Goda utvecklingsmöjligheter

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Sök via vår hemsida www.tranpenad.se eller maila till andreas.hermansson@tranpenad.se
Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Hermansson, Tranpenad Bemanning på 076-881 88 73.
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Rekryteringen hanteras av
Tranpenad AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga