Tranpenad i Trestad · Publicerad 20 sept

Om oss

Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Om tjänsten

Vi på Tranpenad Bemanning söker duktiga NC-operatörer till GKN Aerospace i Trollhättan och du kan vara just den vi söker!!!
GKN är ett modernt internationellt företag som utvecklar och tillverkar avancerade delar till motorer för flygplan och rymdraketer.

Är du intresserad av flyg och rymd, nya teknologier, spännande produkter och intressanta material? Då är GKN garanterat något för dig!

Arbetstider och övriga villkor

Arbetet är förlagt till skiftarbete. Anställningen är till en början via Tranpenad och med mycket goda chanser till att bli anställd hos GKN i framtiden.
Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Heltid och lön enligt avtal.

Din profil

Din kompetens:
Grundkompetens som krävs inom flygindustrin är verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet samt minst 4-5 års yrkeserfarenhet från verkstadsarbete som NC operatör.
Flermaskinskörning är givet och vi letar efter dig som är praktisk kunnig, noggrann och kompetent i ritningsläsning.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Siemens 840 D som styrsystem.

Din profil:
Som person är du lätt att samarbeta med, ordningsam, ansvarstagande och driftig då arbetet ställer stora krav på noggrannhet och kvalité.
Egenskaper som vi värderar högt är positivitet, engagemang och stark vilja att lära och utvecklas.

Ansökan

Tjänsterna ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
10
Underkategori
Maskinarbete