Trollhättans Stad, Omsorgsförvaltningen, Område Hälso- och Sjukvård · Publicerad 18 dec

Nu har Du möjlighet att vara med i det ledarteam som, tillsammans med övriga professioner, leder kommunal hälso- och sjukvård inom Omsorgsförvaltningen. Hos oss får du arbeta tillsammans med härliga kollegor som finns nära till hands.

Omsorgsförvaltningen söker enhetschef för sjuksköterskor.

Verksamheten
Omsorgsförvaltningen har en sammanhållen hälso- och sjukvårdsorganisation. Du blir en av fyra enhetschefer för sjuksköterskor som tillsammans med verksamhetschef och enhetschefer för rehab ingår i ledningsgruppen inom Område Hälso- och Sjukvård.

Uppdrag
Ett gott ledarskap är vårt viktigaste verktyg i arbetet som chef i Trollhättans Stad. Du leder och motiverar dina medarbetare genom ledorden mod, nytänkande, handlingskraft och delaktighet.
I ditt uppdrag som enhetschef har Du ansvar för kommunal hälso- och sjukvård och i det ingår medarbetaransvar och budget. Vi samverkar med MAS, förvaltningsledning och övriga enhetschefer inom SOL/LSS, då vi arbetar i team runt patienten för att säkerställa en god och säker vård utifrån ett helhetsperspektiv. Du kommer leda och styra förändrings- och utvecklingsarbeten i vår organisation.

Som chef i Trollhättans Stad erbjuds du olika kompetenshöjande insatser i form av chefsutbildningar och mentorprogram. Vi är hälsomedvetna och erbjuder flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag samt förmånliga träningskort på flera olika träningsanläggningar via personalföreningen Rabatten. Dessutom omfattas du av Falck Healthcare personalstöd.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska och har förmåga och vilja att leda och utveckla den kommunala Hälso- och Sjukvården mot uppsatta mål. Erfarenhet som chef/ledare samt kännedom om kommunal vård och omsorg är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vill med det se att Du är lyhörd och har god förmåga till samarbete. Du åstadkommer resultat genom att bygga på medarbetarnas medverkan och delaktighet. Det är viktigt att Du kan arbeta med flera uppdrag samtidigt och har förståelse för hur den egna verksamheten påverkar helheten i organisationen. Du ska ha goda IT-kunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

B-körkort krävs.

Anställningsinformation
Viss beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft.
+ Läs mer om jobbet