Trollhättans Stad · Publicerad 10 sept 2019

Varje dag jobbar Trollhättans Stads 4 500 medarbetare för att göra en positiv skillnad för Trollhättans alla kommuninvånare. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Om verksamheten

Totalt har omsorgsförvaltningen ca 2000 medarbetare som tar hand om kommunens äldre och personer med någon form av funktionsnedsättning. Vi är inne i en utvecklingsfas där du blir en viktig del. Du kommer att leda spännande verksamheter inom hemtjänst, träffpunkt-och dagverksamhet. Vårt arbete gör skillnad för människor varje dag!

I Omsorgsförvaltningen har vi från och med 1 januari 2019 organiserat all hemtjänst i en gemensam organisation. Ledningen består av verksamhetschef och sexton enhetschefer för de olika hemtjänstgrupperna.

Hos oss får du arbeta tillsammans med härliga kollegor. Vi stöttar och hjälper varandra. Det stärker oss, skapar arbetsglädje och ökar vår gemenskap. Som chef i Trollhättans stad erbjuds du olika kompetenshöjande insatser i form av chefsutbildningar och mentorprogram. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därmed flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag samt andra förmånliga erbjudanden.

Arbetsuppgifter

Ett gott ledarskap är vårt viktigaste verktyg i arbetet som chef i Trollhättans stad. Utifrån detta leder och motiverar du personalgruppen genom Delaktighet, Mod, Nytänkande och Handlingskraft.

I din roll som enhetschef har du det övergripande ansvaret för verksamheten. Detta innebär personal-, ekonomi-, arbetsmiljö- och utvecklingsansvar. Utifrån detta leder, planerar och följer du upp verksamheten. Du kommer vara underställd verksamhetenschefen och ingå i ledningsgruppen för verksamhetsområde hemtjänst.

Kvalifikationer

Vi söker dig med ett stort engagemang och som vill vara med i denna spännande utveckling med sikte på att erbjuda våra brukare det allra bästa. Du som söker ska ha en akademisk examen. Har du tidigare dokumenterad ledarerfarenhet och/eller erfarenhet inom äldreomsorg ser vi detta som meriterande. Du har goda IT-kunskaper samt behärskar det svenska språket väl, både i tal och i skrift.

Som person är du trygg och har modet att prioritera och agera utifrån verksamheten bästa. Du ser helheten och arbetar utvecklingsorienterat. Du har en god samarbetsförmåga och är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Vidare ser vi att du är lyhörd och entusiasmerar dina medarbetare för att vi tillsammans ska nå de uppsatta målen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Körkort är meriterande

Anställningsinformation

Viss beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga