Trollhättans Stad · Publicerad 1 apr 2019

Vill du vara med som enhetschef i vår utveckling av arbetsmarknadsstöd inom Arbetsmarknads och socialförvaltningen.

Arbetsmarknadsstöd ansvarar för stadens arbetsmarknadsåtgärder samt enheten för nyanlända. Vi är ca 60 medarbetare i ett antal olika verksamheter med fokus att stötta såväl nyanlända som arbetslösa ungdomar och vuxna på vägen mot egenförsörjning. I samverkan med verksamhetsområde socialt stöd och försörjning arbetar vi aktivt för att minska antalet människor som är beroende av försörjningsstöd för sitt uppehälle. I vårt arbete har vi verktyg som, jobbcentrum, stödinsatser, praktiska verksamheter och ett stort antal arbetsträningsplatser. Vi samverkar med stadens förvaltningar, Arbetsförmedlingen, Kunskapsförbundet Väst, Näringsliv och övriga utbildningsanordnare utifrån individens behov.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef ingår du i verksamhetsområdets ledningsgrupp och ansvarar för del av verksamheten där såväl praktisk verksamhet som arbetsmarknadsprojekt ingår. Du har personal, arbetsmiljö och budgetansvar samt resultatansvar utifrån satta mål. Du leder det dagliga arbetet och samverkar förutom med socialt stöd och försörjning förvaltningens övriga verksamhetsområden, Arbetsförmedlingen och övriga samverkansparter.

Kvalifikationer
Du har utbildning på högskolenivå inom område som personal, socialpedagogik, beteendevetenskap eller liknande. Du har chefserfarenhet alternativ annan erfarenhet av att leda verksamhet. Erfarenhet av projektledning och socialt arbete är meriterande.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga