Trollhättans Stad · Publicerad 10 okt 2019

Vi är stolta över Trollhättans Stads 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Om verksamheten
I slutet av december 2019 flyttar vi in i vår helt nya förskola med 8 avdelningar. Vi har matsal, rörelse/ aktivitetsrun, skapande verkstad, bibliotek och fyra grupper för äldre barn på våning 2 och 3 avdelningar för de yngre barnen på vån 1. Nattis har en avdelning för barn i åldern 1-12 år som kommer på obekväma arbetstider från hela staden. Våra personalutrymmen finns på plan 2 och innehåller samtalsrum, kontor för pedagogerna, konferensrum och personalrum med kök.

Vi har specialpedagog och kurator i vårt Elevhälsoteam.

Vi har en strukturerad arbets och utvecklingsorganisation.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med en barnskötare och en förskollärare. Du får gärna vara drivande i pedagogiska frågor och tydlig i din yrkesroll.

Vi använder itslearning för dokumentation av vårt systematiska kvalitetsarbete.

Vi jobbar i lärgrupper i ett kollegialt lärande med all personal utifrån våra målområden. Varje grupp leds av nyckelpersoner och gruppen träffas varje vecka. Nyckelpersonerna arbetar med ett distribuerat ledarskap från rektor.

Du kommer att delta i vårt samarbete tillsammans med Skolverket i Samverkan för bästa skola, där vi Karlstads Universitet leder oss i kompetensutveckling utifrån förskollärarens yrkesroll och uppdrag.

Kvalifikationer
Vi söker en kvalificerad utbildad förskollärare som är nyfiken på barns lärande och tar ansvar för god pedagogisk planering i ett systematiskt kvalitetsarbete. Du är flexibel och har hög förmåga till kommunikation och lyhördhet.

Anställningsinformation
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga