Trollhättans Stad · Publicerad 16 dec 2019

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Om verksamheten
Sylteskolan står inför en mängd positiva utmaningar, bland annat bygger vi en ny skola som står klar HT 2020.

I verksamheten på Sylteskolan F-6 ser vi mångfald som en tillgång och inkludering som en självklarhet. I vår verksamhet finns många olika nationaliteter representerade och vi undervisar elever utifrån olika kursplaner. För oss är det viktigt att anta ett förhållningssätt som innebär att man inventerar och söker lösningar för att möta de behov som finns på grupp- och individnivå. Vi menar också att gemenskap och delaktighet är lika viktig för alla, att olikhet är en tillgång och att arbetssätt och lärmiljöer ska organiseras för att möta elevers olika förutsättning. Vår ambition är att ständigt utveckla oss och vår verksamhet med målet att öka elevernas måluppfyllelse, kunskapsmässigt och socialt och vi söker dig som vill vara en del av vår utveckling.

Kvalifikationer försteläraruppdrag
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurserna 1-6 och som kan redovisa dokumenterad vitsordad undervisning under minst fyra års tid.

För att lyckas med uppdraget som förstelärare förväntar vi oss att du är en tydlig ledare med förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer med elever, personal och vårdnadshavare. Du har en särskilt god förmåga att skapa goda elevresultat och hög elevdelaktighet. Din syn på skolutveckling tar sin utgångspunkt i modern skolforskning och du ser den samlade skolorganisationen som en lärande organisation. Som förstelärare blir du ledare i ett distribuerat ledarskap där du förväntas vara lojal, förebildlig, ansvarstagande, engagerad och drivande.

Vi kommer att formulera ett uppdrag för förstelärartjänsten inom ramen för vårt utvecklingsarbete på Sylte F-6.

Anställningsinformation
Intervjuer/rekrytering sker löpande under annonseringstiden.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är över 5 000 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga