Trollhättans Stad, Utbildningsförvaltningen, Västra Skolområdet · Publicerad 8 okt 2019

Vi är stolta över Trollhättans Stads 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Nu finns chansen för dig som vill arbeta på ett fritidshem där vi aktivt arbetar med att höja kvalitén på fritidshemmet. Ett av våra utvecklingsområden är att lyfta fram fritidshemmets förtydligade lärandeuppdrag genom arbete med FRIPP (fritidspedagogisk planering) och genom fortbildning via Skolverket. Dessutom arbetar vi aktivt med att få in digitala verktyg som en naturlig del av undervisningen på fritidshemmet.

Vi söker dig som vill arbeta med utveckling och som brinner för att varje elev ska få en så bra och utvecklande dag som möjligt. Vi erbjuder dig en tjänst i en miljö som kännetecknas av utveckling och mycket god kompetens. Hos oss blir du en del i ett fritidsarbetslag bestående av fritidspedagoger samt resurspersoner som tillsammans skapar en fritidsverksamheten med kvalité likaväl som man genomför uppdrag under skoldagen i samverkan med skolans pedagoger.

Hos oss är det viktigt att allt vi gör är med elevernas bästa i fokus - detta gäller såväl kunskapsutveckling som social utveckling. Hos oss är fritidspedagogiken en viktig del under hela skoldagen och ger elever möjligheter till fler sätt att lära. Hos oss är alla verksamheter lika viktiga och hela skolan är tillsammans ett arbetslag som tar ansvar för att alla lyckas - både elever och personal.

Vår vision är:
Tillsammans möter vi framtiden!
  • Vi vet att alla vill lyckas.
  • Vi tar gemensamt ansvar för att skapa framgång.
  • Vi möter varandra med nyfikenhet och respekt för våra olikheter.
  • Vi provar olika metoder så att alla når sitt bästa jag.
Kvalifikationer
  • Utbildad lärare med inriktning mot fritidshemmet alt. fritidspedagogutbildning/behörighet att undervisa i fritidshemmet via lärarlegitimation.
  • God dokumenterad erfarenhet av arbete i fritidshem med planering av aktiviteter utifrån elevgrupp, uppdragsmedveten kring undervisning på fritidshem och vana av att leda samt anpassa utifrån verksamhetens behov
  • Vana av arbete i samverkan med skola och som resurs i klasser f-6
  • God kunskap och dokumenterad erfarenhet kring arbete med elever i behov av stöd
Anställningsinformation

Två tillsvidaretjänster samt ett föräldravikariat

Tillträde omgående. Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Välkommen med din ansökan till tjänsten som fritidspedagog/lärare i fritidshem på Paradisskolan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Utbildning

Inga fler liknande jobb tillgängliga