Trollhättans Stad · Publicerad 16 dec 2019

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Om verksamheten
Åsaka skola är en F-6 skola belägen ca 12 km utanför Trollhättans tätort. Skolan har ca 150. Vi arbetar aktivt med värdegrundsfrågor och pedagogiskt utveckling. I dagsläget innebär det ett fokus kring formativ bedömning och IKT.

Arbetsuppgifter
Arbetet är förlagt både i skolan och på fritids i arbetslag samt självständigt. Tillsammans med kollegorna skall du planera, genomföra, utvärdera det pedagogiska arbetet med elevgruppen utifrån gällande styrdokument.

I vårt arbete är elevernas inflytande en viktig del. Ditt arbete tillsammans i arbetslaget innebär att ge eleverna möjlighet att få inflytande, utvecklas och lära.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fritidspedagogsexamen/grundskollärare med inriktning mot fritidshem och idrott. Vi vill att du har stort intresse för uppdraget. Möter varje individ med positiva förväntningar. Vi vill att du har en god pedagogisk förmåga, är lyhörd och ett förhållningssätt som sätter eleven i centrum samt har ett helhetsperspektiv på lärandet. Önskvärt om du har erfarenhet av aktionsforskning.

Anställningsinformation
Tillsvidare 100% med tillträde enligt överenskommelse.
Rekrytering sker kontinuerligt under ansökningstiden.
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är över 5 000 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga